De Sportieve Genieter

Fietsen met gelijkgestemden is voor jou belangrijk. Je trekt er graag op uit. Naar de Alpen, Dolomieten, noem maar op. Maar om nu alleen op pad te gaan? Nee, dat zie je niet zitten. Naast het fietsen vind je het ook leuk om wat cultuur op te snuiven in de landen die je bezoekt. En een sportieve uitdaging ga je ook niet uit de weg. De race op zich is voor jou geen doel, genieten is veel belangrijker. Wel leuk hoor dat fietsen, maar hoe krijg je dat voor elkaar met vakantiedagen. Het gezin verdient ook aandacht en terecht! Een paar dagen weg gaat nog wel.

DE reizen voor jou:
Herkenbaar? CYCLOsportive en Fiets bieden speciaal voor jou reizen aan naar mooie bestemmingen in Europa. De ene al ruimschoots bekend bij fietsers, de andere wat minder. Maar allemaal even mooi. Regio’s als Lombardije/Bergamo (GF Felice Gimondi) en Kufsteinerland/Kufstein (Kufsteinerland Radmarathon) mogen bij de fietsers nog relatief onbekend zijn. Wij verzekeren je dat je hier prima kunt fietsen. De omgeving is prachtig en het eten prima in orde! Genieten is het zeker ook in het ruige landschap van de Dolomieten bij Granfondo Sportful Dolomiti en in tussen de majestueuze Alpencols als de Furkapas, Gotthardpas en Grimselpas bij het Alpenbrevet in Zwitserland.

Kufsteinerland: een prachtige omgeving om in te fietsen.

Wat hebben Fietrs en CYCLOsportive jou te bieden?
Via Rhino Sportzorg in De Meern/Utrecht kunnen wij jou dmv een trainingsschema helemaal klaarstomen voor het evenement. Via Duursport.nl bieden we je de mogelijkheid om de sportvoeding die we op de reis meenemen, te testen. Op de reis zelf zal Duursport.nl iedere dag zorgen voor sportvoeding. Omdat jij moet presteren tijdens de Granfondo zorgen we er ook voor dat jouw benen na elke rit gemasseerd worden. Partners Velofit, Rhino Sportzorg en Fittherapie staan voor je klaar. Een macanicien kijkt iedere dag jouw fiets even na. Geen zorgen dus, of je banden of remmen wel in orde zijn. Jij kan de focus volledig op het fietsen leggen. De aanwezige fietsgids zal op de eerste en tweede fietsdag een mooie rit met de groep rijden. Rustige voorbereidingsritten onder het motto van samen uit samen thuis. Maar er is meer. Voor de sportieve genieter besteden we met CYCLOsportive en Fiets hebben we ook een programma naast het fietsen. Een bezoek aan de Biachi fabriek, een goede lunch halverwege een fietsrit op een prachtige plek in de Dolomieten, een bezoek aan fortificaties in de Gotthardpass? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Een Granfonfo doorkruist het dorp. Het is de belangrijkste gebeurtenis van het jaar.

Overtuigd? Schrijf je dan snel in op één van onze vier reizen via https://cyclosportive.nl/het-aanbod/.
Bijna overtuigd? Bel gerust met Gerrit van CYCLOsportive, 06-21244820 of mail je vraag naar gv@cyclosportive.nl