Het Aanbod

De corona-crisis schopt alle plannen in de war. Zodra het kan willen we weer met jullie gaan fietsen. In Nederland, reizen naar het buitenland is naar onze mening nog een brug te ver. Misschien zeg je wel: Fietsen in Nederland? Dat kan ik toch ook zelf? Zeker!

Maar CYCLOsportive ontzorgt je ook in Nederland bij een aantal mooie ritten. Ook in Nederland hebben we de beschikking over een volgwagen, technische ondersteuning, sportvoeding, lunch onderweg, gpx routes en een fietsgids/wegkapitein. Je hoeft dus niet te stoppen bij een restaurant voor de lunch.

2021:

Hopelijk kunnen we in 2021 weer ‘gewoon’ op reis naar het buitenland. Wij zullen er in ieder geval klaar voor zijn. Net als in 2020, staat ook in 2021 de reis naar GF Strade Bianche op het programma. We hebben 20 plekken beschikbaar en er zijn er nu nog 7 beschikbaar! Wees er dus snel bij.

Meer weten? Check dan deze link voor meer informatie: GFSTRADEBIANCHE

 
What do you want to do ?

New mail

 
What do you want to do ?
New mail

We hadden zo’n mooi plan bedacht voor 2020. Vier klassiekers in vijf dagen.

dag 1: Ronde van Vlaanderen (±100 km)
dag 2: Parijs-Roubaix (±100 km)
dag 3: VIP bij Ronde van Vlaanderen voor de profs
dag 4: Luik-Bastenaken-Luik (±100 km)
dag 5: Amstel Gold Race (±100 km)

 
Maar in april dachten we al helemaal niet meer aan fietsen. In april 2021 gaan we het nog een keer proberen. Durf jij het aan?
 
Meer weten? Check dan deze link voor meer informatie: KLASSIEKEREXPERIENCE-2021


 
What do you want to do ?

New mail

 
What do you want to do ?
New mail

De Maratona dles Dolomites – Enel in het hart van de Italiaanse Dolomieten is veruit de populairste cyclo van Italië. Bij CYCLOsportive boek je je reis inclusief een gegarandeerd startbewijs voor deelname aan de tocht (138, 106 of 55 kilometer). De Maratona dles Dolomites – Enel is niet alleen uitstekend georganiseerd met diverse verzorgingspunten onderweg maar gaat ook over een volledig autovrij parcours door een werkelijk adembenemend mooie omgeving.

Door de annulering van het event in 2020, zijn al veel plekken vergeven voor de editie van 2021. Neem snel contact met ons op als jij er in 2021 bij wilt zijn!

Meer weten? Check dan deze link voor meer informatie: MARATONA-2021

 
What do you want to do ?

New mail

 
What do you want to do ?
New mail

Het hele jaar door kun je bij ons terecht voor een reis op maat. Met of zonder begeleiding. Alles is mogelijk. Laat jouw droomreis uitkomen!

Met een groep vrienden, collega’s, clubmaten of klanten ergens in Europa een fantastische fietsavontuur beleven is wellicht jouw droom. Nu moet die droom nog werkelijkheid worden. Helaas ontbreekt vaak de tijd en de kennis om de reis optimaal te organiseren.

Maak het jullie gemakkelijk en schakel CYCLOsportive in. Op basis van een goede briefing en duidelijke wensen, maakt CYCLOsportive een voorstel op maat.

Mail voor meer informatie naar: gv@cyclosportive.nl
Of bel met Gerrit Vermeulen: 06-21244820

 
What do you want to do ?
New mail