Het Aanbod

5-9 maart GF Strade Bianche – Italië – 955,- euro VOL!

De Strade Bianche is een van de jongste wielerwedstrijden op de internationale wielerkalender en in een mum van tijd is de wedstrijd uitgegroeid tot een échte klassieker. Er zijn al heel wat heroïsche gevechten uitgevochten in de smalle straten van Siena. Wie herinnert zich niet het met klei besmeurde gezicht van Tiesj Benoot. Of een volledig lege Wout van Aert, die bijna niet meer op zijn fiets kan stappen. Deze klassieker leeft!

KLIK HIER VOOR MEER INFO


3-8 april Klassieker Experience (België) – 1.250,- euro

Met CYCLOsportive/Bicycling hebben we een super tof idee bedacht. We gaan met maximaal 22 enthousiaste kasseien stampers en klimgeiten, vier klassiekers fietsen. Niet de complete afstanden, maar wel de laatste 100 km van de koers. Een gek idee zeker, maar ook een bucket list ervaring!

De volgende klassiekers staan op onze lijst:
– Ronde van Vlaanderen
– Parijs-Roubaix
– Als VIP bij Ronde van Vlaanderen (profs)
– Waalse Pijl
– Luik-Bastenaken-Luik

KLIK HIER VOOR MEER INFO


3-7 juni La Indomable – Spanje – vanaf 750,- euro

In de bergachtige Alpujarras vindt er ieder jaar een hele gave Granfondo plaats, La Indomable. Een tocht over 115 of 200 kilometer, die je langs al het prachtige wat de Alpujarras te bieden heeft voert. Waarbij je met de Granfondo langs de bekendere plaatsen in de Alpujarras komt, zoals Órgiva, Pampaneira en Trevélez. Ook de Mediofondo stuurt je over goed geasfalteerde wegen door de mooie Alpujarras.

KLIK HIER VOOR MEER INFO


2-6 juli Maratona dles Dolomites – Enel  – Italië – 875,- euro VOL!

De Maratona dles Dolomites – Enel in het hart van de Italiaanse Dolomieten is veruit de populairste cyclo van Italië. Bij CYCLOsportive/Bicycling boek je je reis inclusief een gegarandeerd startbewijs voor deelname aan de tocht (138, 106 of 55 kilometer). De Maratona dles Dolomites is niet alleen uitstekend georganiseerd met diverse verzorgingspunten onderweg maar gaat ook over een volledig autovrij parcours door een werkelijk adembenemend mooie omgeving.
De Maratona dles Dolomites – Enel 2019 bestaat uit drie verschillende routes, 138km, 106km of 55km. Iedere deelnemer mag kiezen welk parcours hij of zij voor zichzelf het meest geschikt acht en deze keuze kan tijdens de wedstrijd door de deelnemer zelf naar eigen inzicht gemaakt worden.

KLIK HIER VOOR MEER INFO


Reizen op maat

Reizen op maat: met een groep vrienden, collega’s, clubmaten, klanten, collega’s ergens in Europa een fantastische fietsavontuur beleven is wellicht jouw droom. Nu moet die droom nog werkelijkheid worden. Helaas ontbreekt vaak de tijd en de kennis om de reis optimaal te organiseren.

Maak het jullie gemakkelijk en schakel CYCLOsportive in. Op basis van een goede briefing en duidelijke wensen, maakt CYCLOsportive een voorstel op maat.

KLIK HIER VOOR MEER INFO


Op de reizen zijn de Algemene Voorwaarden van CYCLOsportive van toepassing

Stuur een mail naar CYCLOsportive als je meer wilt weten over de aangeboden reizen!