Kufsteinerland Radmarathon

We hebben dit jaar de Kufsteinerland Radmarathon ontdekt! Kufstein, startplaats van het afgelopen WK Wielrennen, weet hoe je een Radmarathon moet organiseren. Het knusse centrum van het kleine Oostenrijkse stadje in Noord-Tirol dient als start- en finishplek. Met 120 kilometer en 1.950 hoogtemeters is het niet een superzware radmarathon. Maar dat vonden wij juist heel erg leuk. Er moet zeker pittig geklommen worden, maar glooiende stukken die aan Limburg doen denken zitten ook in de route. Naast een mooie route, is het uitzicht op de geweldige bergen natuurlijk ook nooit vervelend! Iedereen is welkom op deze reis, maar de Kufsteinerland Radmarathon is zeer geschikt voor de onervaren Granfondo-renner.

Kufsteiner Radmarathon wordt in samenwerking met de volgende partners mogelijk gemaakt:
     

De reizen van CYCLOsportive en Fiets zijn inclusief: fietsshirt CYCLOsportive, technische ondersteuning, massages, startbewijs, sportvoeding, extra bevoorrading bij de cyclo of granfondo, begeleiding bij ritten, vier overnachtingen, ontbijt en diner. Prijs is exclusief lunch en drank genuttigd ter plaatse. Deelnemers hebben de mogelijkheid om zich 3 maanden d.m.v een inspanningstest en trainingsschema te laten begeleiden. De trainingsbegeleiding is optioneel. Informeer naar de mogelijkheden: gv@cyclosportive.nl.

Marijn: Voor een paar dagen onbezorgd toeleven naar een cyclo ben je hier aan ’t juiste adres. CYCLOsportive verzorgt de gehele begeleiding, routes, inschrijvingen, etc. Samen met de masseur en de mechanieker is het team compleet.

Met CYCLOsportive en Fiets zullen we verblijven in een mooi hotel (inclusief ontbijt en diner) in 2 persoonskamers, in de nabijheid van de start. Een eenpersoons kamer is op aanvraag mogelijk, er dient dan wel een toeslag betaald te worden. Op donderdag zullen we aankomen in Kufstein en op maandag wordt er weer teruggereisd naar Nederland. CYCLOsportive en Fiets staan garant voor een zorgeloos verblijf. Twee prachtige ritten ter voorbereiding op de Radmarathon, laten je de prachtige omgeving van het Kufsteinerland zien. De mecanicien zorgt drie dagen lang voor jouw fiets. De masseur staat klaar om je na de ritten weer helemaal klaar te stomen voor de volgende dag.

Programma:
Donderdag 5 september: aankomst
Vrijdag 6 september: Groepsrit van 90 kilometer in de omgeving
Zaterdag 7 september: Groepsrit van 40/60 kilometer in de omgeving plus ophalen startbewijs
Zondag 8 september: Kufsteinerland Radmarathon
Maandag 9 september: terug naar huis

Ga mee naar:
5-9 september – Kufsteinerland Radmarathon (Oostenrijk) – 750,- euro*

Inschrijven voor deze reis? Klik dan op de volgende link – boekingsformulier

* Prijs is inclusief fietsshirt CYCLOsportive, technische ondersteuning, massages, startbewijs, begeleiding bij ritten, vier overnachtingen, ontbijt en diner. En elke dag een leuke gadget als cadeau! Prijs is exclusief 3 maanden trainingsbegeleiding (50,- euro). De trainingsbegeleiding is optioneel.