Over CYCLOsportive

CYCLOsportive is een uniek platform voor en door èchte wielerpassionisten. De ontwikkelingen op het gebied van cyclosportieven, amateur- en sportklassewedstrijden en recreatieve uitdagingen worden op de voet gevolgd. Met als resultaat stijlvolle Cyclo/Amateurkoers/MTB reportages, interviews, portretten, reisverhalen, achtergrondartikelen en columns.

Met CYCLOsportive bereiken we een snel groeiende community van ruim 5000 fietsers van allerlei wielerverenigingen en wielertoeristen. De doelgroep bestaat uit sportieve, prestatieve en recreatieve fietsers. Grotendeels in de leeftijdscategorie 30-65 jaar. Gebleken is dat steeds meer mensen meer willen lezen over beleving, avontuur. Over de beleving en de avonturen die onderweg op de fiets beleefd worden, wil CYCLOsportive graag berichten. Natuurlijk besteden we ook aandacht aan de laatstse gadgets die het fietsen nog leuker maken. Maar het draait bij ons allemaal om PASSIE!

Download hier de presentatie van CYCLOsportive en neem contact met ons op om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

PDF: presentatie cyclosportive

afbeedling2