Over CYCLOsportive

Toen ik een jaar of tien was, bouwde mijn vader mijn gewone fiets om tot racefiets. Spatborden, kettingkast en stuur werden verwijderd. Een racestuur kwam er voor in de plaats. In de gele trui begon ik samen met mijn tweelingbroer en mijn vader met fietsen.

De fiets is altijd belangrijk gebleven in mijn leven. Uiteraard keken we thuis naar de klassiekers en de Tour de France. Op vakantie in Frankrijk bezochten we de grootste wielerronde ter wereld.

De passie groeide en groeide. Die passie wil ik met anderen delen. In de eerste plaats door het maken van mooie verhalen. Over de avonturen die ik zelf beleef, maar ik luister ook graag naar jouw verhaal om er vervolgens een mooi artikel van te maken. Fietsen is meer dan fietsen alleen, het is een lifestyle. Met CYCLOsportive geef ik invulling aan deze way of life.

Niet alleen door het publiceren van de mooiste verhalen, maar ook door groepsreizen te organiseren naar de mooiste fietsplekken in Europa! Ik heb een grote liefde voor Granfondo’s en Cyclosportieven. Succesvolle reizen naar Trois Ballons, GF Felice Gimondi, GF Sportful Dolomiti, Kufsteinerland RM liggen achter ons. En ook het komende jaar staan er weer prachtige reizen op de planning.

Maar het draait bij ons allemaal om PASSIE!

Download hier de presentatie van CYCLOsportive en neem contact met ons op om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

PDF: presentatie cyclosportive