GF Sportful Dolomiti

Kan je wel een Granfondo fietsen, is dat niet te zwaar? Is dat niet te ver? Hoe kom je aan genoeg voeding onderweg? Zeker met al die bergen onderweg. Je kan niet alles meenemen in dat kleine fietsshirt. En hoe vind je de juiste accomodatie? Startbewijzen regelen en ophalen… In Italië, het kan er chaotisch aan toegaan. Was er maar iemand die dat kon regelen. Zo vlak voor de start slaat de stress toe, is je fiets wel op orde? Zijn de benen wel herstelt? Stress, stress en nog eens stress. Kun je niet gebruiken, jij wilt gewoon alleen maar aan fietsen denken.

Boek hier jouw plek bij GF Sportful Dolomiti en laat je ontzorgen:

Bovenstaande is voor veel fietsers die een Granfondo willen rijden herkenbaar. Zeker ook voor mijzelf. Twijfel is er altijd. Bijvoorbeeld over wat je moet aantrekken op de dag dat je gaat fietsen. We kunnen niet alle stress wegnemen, we kunnen het je wel zo comfortabel mogelijk maken. Ik vind het zelf heerlijk als alles voor me geregeld is. Heerlijk als ik mijn fiets bij de mecanicien kan neerzetten voor een laatste check en nog beter dat ik bij de masseur kan aankloppen om nog even mijn benen te laten masseren. En dan ligt er ook nog iedere dag van de reis sportvoeding voor je klaar en fiets je met een fietscomputer van Sigma, waarop alle ritten staan geïnstalleerd.

Vorig jaar mocht CYCLOsportive al bij twee reizen een aantal fietsers ontzorgen. Enthousiast keerden zij terug van GF Felice Gimondi in Italië en Trois Ballons in Frankrijk. Alles was tot in de puntjes voor de deelnemers geregeld.

     

 

 

De reizen van CYCLOsportive en Fiets zijn inclusief: fietsshirt CYCLOsportive, technische ondersteuning, massages, startbewijs, sportvoeding, extra bevoorrading bij de cyclo of granfondo, begeleiding bij ritten, vier overnachtingen, ontbijt en diner. Prijs is exclusief lunch en drank genuttigd ter plaatse. Deelnemers hebben de mogelijkheid om zich 3 maanden d.m.v een inspanningstest en trainingsschema te laten begeleiden. De trainingsbegeleiding is optioneel.

Al jaren ben ik zelf deelnemer aan diverse Granfondo’s in Europa. Zo heb ik de Velomediane Criquielion meerdere malen gereden. Een prachtige cyclo in de Belgische Ardennen. Trois Ballons in de Vogezen/Frankrijk, Granfondo Felice Gimondi in Lombardije/Italië, Kufsteinerland Radmarathon en Marmotte Granfondo Hochkönig in Oostenrijk heb ik ook kunnen afvinken. Daarnaast heb ik nog vele andere avonturen beleefd in o.a. de Franse Alpen en de Italiaanse Dolomieten. Niet allemaal met de begeleiding zoals ik die nu met CYCLOsportive aanbiedt. Had ik die begeleiding maar gehad. Het had me vast een hongerklop en of krampaanval gescheeld. Die ervaring deel ik nu graag met de deelnemers aan de reizen van CYCLOsportive.

Bel of mail mij als je meer wilt weten over deze reis: 06-21244820 of mail naar gv@cyclosportive.nl

 

 

GF Sportful Dolomiti wordt in samenwerking met de volgende partners mogelijk gemaakt: