Alpenbrevet

Het laatste weekend van augustus is het tijd voor het Alpenbrevet. Vier geweldige ritten door de Zwitserse Alpen. Met CYCLOsportive nemen we je mee naar Andermatt voor een adembenemende tocht over de Grimselpas, Nufenenpas, Gotthardpas en de Sustenpas. Met vier passages boven de 2.000 meter hoogte is de Gold Tour van het Alpenbrevet een ware beproeving voor geest en lichaam. Organisatorisch is het niet mogelijk om naast de Gold Tour, ook de Platinum, Zilver en Brons Tour te begeleiden. Uiteraard kun je je ook aanmelden voor de langere of kortere routes. Houd er dan wel rekening mee dat we je niet overal kunnen begeleiden. Om 6.45 uur worden de deelnemers in Andermatt weggeschoten voor een droomtocht door de bergen. Met de kasseien op de Tremola weg op de Gotthardpas als hoogtepunt. Na 172 kilometer en maar liefst 5.294 hoogtemeters zullen de kleppers de finish in Andermatt weer passeren. Iedereen is welkom op deze reis, maar de ervaren rot zal deze reis met name waarderen!

Alpenbrevet wordt in samenwerking met de volgende partners mogelijk gemaakt:
     

De reizen van CYCLOsportive zijn inclusief: fietsshirt CYCLOsportive, technische ondersteuning, massages, startbewijs, sportvoeding, extra bevoorrading bij de cyclo of granfondo, begeleiding bij ritten, vier overnachtingen, ontbijt en diner. Prijs is exclusief lunch en drank genuttigd ter plaatse. Deelnemers hebben de mogelijkheid om zich 3 maanden d.m.v een inspanningstest en trainingsschema te laten begeleiden. De trainingsbegeleiding is optioneel. Informeer naar de mogelijkheden: gv@cyclosportive.nl.

Jaap: Voor iedereen die een Granfondo gaat rijden is CYCLOsportive een aanrader. Gerrit zorgt voor een goede, relaxte sfeer en organisatie. Een masseur en mecanicien wat wil een mens nog meer!

Vanaf woensdag 21 augustus kunnen de deelnemers inchecken in Hotel Krüzli in Sedrun, op 22 kilometer van de start in Andermatt en gelegen in het Zwitserse kanton Graubünden. Hotel Krüzli, waar de Rijn ontspringt, heeft een restaurant met terras en gratis WiFi. De meeste kamers hebben een geweldig uitzicht op de bergen. Op de dag van Alpenbrevet zullen CYCLOsportive en Fiets zorgen voor vervoer naar de start en terug naar het hotel. CYCLOsportive heeft in Hotel Krüzli voor maximaal 15 deelnemers kamers gereserveerd. Een eenpersoons kamer is op aanvraag mogelijk, er dient dan wel een toeslag betaald te worden. Het verblijf in de Hotel Krüzli is op basis van halfpension, ontbijtbuffet en diner. Afstand vanaf Utrecht bedraagt 918 km.

Programma:
Woensdag 21 augustus: aankomst
Donderdag 22 augustus: Groepsrit van 60-80 kilometer in de omgeving
Vrijdag 23 augustus: Groepsrit van 60 kilometer in de omgeving plus ophalen startbewijs
Zaterdag 24 augustus: Alpenbrevet Gold Tour
Zondag 25 augustus: terug naar huis

Ga mee naar:
21-25 augustus – Alpenbrevet (Zwitserland) – 750,- euro*

Inschrijven voor deze reis? Klik op de volgende link – boekingsformulier

* Prijs is inclusief fietsshirt CYCLOsportive, technische ondersteuning, massages, startbewijs, begeleiding bij ritten, vier overnachtingen, ontbijt en diner. En elke dag een leuke gadget als cadeau! Prijs is exclusief 3 maanden trainingsbegeleiding. De trainingsbegeleiding is optioneel. Prijs is excl. 21% BTW.