Fietsreizen en corona

De afgelopen jaren heeft CYCLOsportive zich steeds meer gericht op het aanbieden van fietsreizen. Fietsreizen waarbij we de deelnemers volledig ontzorgen. Jij mag je even prof voelen. Op dit moment vinden wij de situatie nog niet “zeker” genoeg om de fietsreizen voor 2021 al te gaan promoten.
Op dit moment lijkt het in de meeste landen van Europa de goede kant op te gaan. Maar of er een tweede golf komt, hoe heftig die zal zijn, is niet te voorspellen.

Ondanks die onzekerheid zijn we wel druk met het samenstellen van het programma.

‘Zeker’ zijn de reizen naar:

– GF Strade Bianche
– Maratona dles Dolomites

Andere reizen die ‘waarschijnlijk’ op het programma staan, zijn:

– Klassieker Experience
– Bike packing Dolomieten

Accommodaties en organisaties
Met hotels en organisaties wordt momenteel gekeken hoe we zo goed mogelijk een eventuele opleving van het coronavirus kunnen opvangen. In ieder geval den we onze uiterste best om dit zonder of met zo min mogelijk financiële gevolgen voor de deelnemers te kunnen regelen.

Als er vrij gereisd kan worden, gaan de reizen van CYCLOsportive door

Wel of geen Granfondo
De reizen van CYCLOsportive zijn tot nu toe altijd gekoppeld aan een Granfondo. Dat kunnen we loslaten zodat we niet afhankelijk zijn van een evenement. We kunnen ook alles bij het oude laten en zorgen voor een alternatief programma als een evenement onverhoopt niet door kan gaan. Dat betekent dat wanneer er vrij gereisd kan worden en alle lichten vanuit het RIVM op groen staan, de reis doorgaat.

Wij hebben heel veel zin om in 2021 weer met enthousiaste fietsers op pad te gaan. Dat willen we zo veilig mogelijk doen. Daarom hebben we een protocol opgesteld waar de reizen van CYCLOsportive aan zullen voldoen.

GA NAAR ONS PROTOCOL

Laat alles zien
/*