Klassieker Experience

Met CYCLOsportive/Bicycling hebben we een super tof idee bedacht. We gaan met maximaal 22 enthousiaste kasseien stampers en klimgeiten, vier klassiekers fietsen. Niet de complete afstanden, maar wel de laatste 100 km van de koers. Een gek idee zeker, maar ook een bucket list ervaring!

De volgende klassiekers staan op onze lijst:
– Ronde van Vlaanderen
– Parijs-Roubaix
– Amstel Gold Race
– Luik-Bastenaken-Luik

De Klassieker Experience is een samenwerking met Bicycling.

Ga mee naar:
april 2021 – Klassieker Experience – 1.250,- euro*
* Prijs nog onder voorbehoud. We zijn in afwachting van tarieven voor 2021 voor wat betreft de accommodatie.
Vier complete klassiekers fietsen in vijf dagen zou een te zware onderneming zijn. Echter de finales (laatste 100km) van de Ronde van Vlaanderen, Parijs-Roubaix, Amstel Gold Race en Luik-Bastenaken-Luik moet mogelijk zijn. Zeker als je daarbij door ons wordt ondersteund!

Op dag 1 dokkeren we over de beroemde kasseien van Vlaanderen en beklimmen de Muur van Geraardsbergen. Een dag later stuiteren we door het Bos van Wallers. Op zondag genieten we van een dag rust. Nou ja, rust… We stappen in de bus richting de Hoogmis. Op een aantal punten zullen we de profs zien passeren en we zijn live bij de finish!

Op maandag staan we voor de volgende uitdaging: De Amstel Gold Race. We zullen de finale (100 km) van de enige Nederlandse klassieker fietsen. Een dag later mag je o.a. La Redoute, Cote de Wanne en Roche-aux-Faucons afvinken bij Luik Bastenaken Luik.

De routes zijn niet uitgezet en zullen op basis van gps verreden worden.
CYCLOsportive wil de deelnemers graag ontzorgen. We nemen sportdrank en sportvoeding mee, er is een masseur aanwezig. De aanwezige mechanieker zorgt voor de fiets. Jij hoeft alleen maar te fietsen, de rest regelen wij!

– sportvoeding
– technische ondersteuning
– finish op de beroemde wielerbaan van Roubaix
– massages
– vervoer naar Oudenaarde, Roubaix, Maastricht en Luik
– begeleiding bij ritten
– vijf overnachtingen
– ontbijt, lunch
– als VIP aanwezig bij de Ronde van Vlaanderen
– een aantal leuke extra’s!
– bierproeverij op dag 2
– diner en drank genuttigd ter plaatse.
– huur van een fiets. Bij een locale partner kan er een fiets gehuurd worden. Geef dat tijdig aan, dan zorgen wij voor een mooie fiets in de juiste maat.
– reis naar België
– Deelnemers hebben de mogelijkheid om zich 3 maanden d.m.v een inspanningstest en trainingsschema te laten begeleiden.

De trainingsbegeleiding is optioneel. Informeer naar de mogelijkheden: gv@cyclosportive.nl
Het Anker is een stadsbrouwerij gelegen in Mechelen. De brouwerij bevindt zich aan de rand van het Mechels begijnhof en men brouwt er de bieren Gouden Carolus, Gouden Carolus Cuvée van de Keizer, Maneblusser, Boscoli en Lucifer. Er wordt hier niet alleen bier gebrouwen. Je kunt er ook prima overnachten in heet eerste Brouwerij hotel van België. Gedurende de reis door België zal dit hotel onze uitvalsbasis zijn.

Dag 1
8.30 uur verzamelen bij hotel Het Anker in Mechelen. Welkom met kop koffie. Vervolgens vertrekken we met de bus naar Oudenaarde voor een rit van ±100 km die zoveel mogelijk de route volgt van de Ronde van Vlaanderen. Na de rit keren we terug naar Mechelen en kunnen de deelnemers douchen en is de rest van de dag vrij te besteden. Masseur kan de benen masseren en de mecanicien checkt de fietsen.


Dag 2
8.30 vertrekt de bus vanuit Mechelen naar Roubaix. Daar zal om 10.00 uur de rit starten over een aantal kasseistroken van Parijs-Roubaix. We finishen in Roubaix op de wielerbaan. Na de rit brengt de bus de deelnemers terug naar hotel Het Anker. Na de rit kunnen de deelnemers douchen en is de rest van de dag vrij te besteden. Masseur kan de benen masseren en de mecanicien checkt de fietsen. Na het diner kunnen de deelnemers genieten van een bierproeverij.


Dag 3
Er wordt niet gefietst vandaag. De deelnemers zijn als VIP te gast bij de RVV. De bus zal ons naar het vertrek brengen van de VIPS en ons daar om ±18.00 weer ophalen. Vervolgens vertrekt de bus naar het hotel in Mechelen.


Dag 4
8.30 uur vertrek naar Maastricht. Vanuit Maastricht fietsen we vanaf 10.30 uur de laatste 100km van de Amstel Gold Race. Alle bekende heuvels zullen onder de wielen passeren. Vanuit Maastricht brengt de bus de deelnemers weer terug naar Mechelen. Na de rit kunnen de deelnemers douchen en is de rest van de dag vrij te besteden. Masseur kan de benen masseren en de mecanicien checkt de fietsen.


Dag 5
8.30 uur vertrek voor de laatste rit van de Klassieker Experience. Een lus van ongeveer 100 km zal de deelnemers over de meest bekende beklimmingen van Luik-Bastenaken-Luik voeren. Na afloop van de rit kunnen de deelnemers douchen in het hotel Het Anker en zal er afgesloten worden met een diner in het hotel.


Dag 6
Na het ontbijt nemen we afscheid van de deelnemers.

Inschrijfformulier

JA, ik ga graag mee met CYCLOsportive! En schrijf mij via onderstaand formulier in voor de Klassieker Experience.

Na de inschrijving ontvang je van ons een factuur met het verzoek een aanbetaling te doen van 250,- euro. De aanbetaling dient binnen 14 dagen betaald te worden. Zonder de aanbetaling kunnen we jouw plek niet garanderen.

Uiterlijk acht weken voor aanvang van de reis dient het restbedrag voldaan te zijn. Blijf je in gebreke, dan wordt jouw naam van de deelnemerslijst gehaald en heb je geen recht op teruggave van de aanbetaling.

Als je op “verzenden” klikt, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van CYCLOsportive.

 
What do you want to do ?
New mail