GF Strade Bianche

Helaas! Het is niet meer mogelijk om te boeken. De reis zit vol. Better luck next time. Of ga in april mee naar de Klassieker Experience.

INFORMATIE KLASSIEKER EXPERIENCE

 

De Strade Bianche is een van de jongste wielerwedstrijden op de internationale wielerkalender en in een mum van tijd is de wedstrijd uitgegroeid tot een échte klassieker. Er zijn al heel wat heroïsche gevechten uitgevochten in de smalle straten van Siena. Wie herinnert zich niet het met klei besmeurde gezicht van Tiesj Benoot. Of een volledig lege Wout van Aert, die bijna niet meer op zijn fiets kan stappen. Deze klassieker leeft!

De reis naar GF Strade Bianche is een samenwerking tussen CYCLOsportive en Bicycling:

CYCLOsportive en Bicycling nodigen je uit om met ons mee te gaan!

Een dag na de profs fiets jij zelf over de witte wegen van Toscane.

Met start en finish in Siena kan er gekozen worden voor een tocht over 139 km fietsen (Granfondo is gelijk aan de route van de vrouwenwedstrijd). Onderweg krijg je naast de onverharde en stoffige wegen ook enkele stevige klimmetjes voor de wielen geschoven waardoor deze tocht een echte uitdaging wordt. Als toetje wacht de slotklim naar Siena met percentages tot 16% én aankomst op de wereldberoemde en adembenemende Piazza del Campo, in het oude historische centrum.

Ga mee naar:
5-9 maart – GF Strade Bianche (Italië) – 955,- euro*

De reis van CYCLOsportive en Bicycling is inclusief:
sportvoeding
technische ondersteuning
– fietsvervoer van Nederland naar Toscane
– massages
– startbewijs
– extra bevoorrading bij de cyclo of granfondo
– begeleiding bij ritten
vier overnachtingen
– ontbijt, lunch en diner
– vlucht van Amsterdam naar Florence
– transfer van het vliegveld naar het hotel

Prijs is exclusief:
– drank genuttigd ter plaatse
– 1 stuk ruimbagage. Bij te boeken voor 50,- euro
– daglicentie a 10,- euro (indien niet in het bezit van KNWU licentie)

Let op: Om deel te mogen nemen aan de Granfondo dienen de deelnemers in het bezit te zijn van een medisch certificaat (op dag van deelname niet ouder dan 1 jaar).

Deelnemers hebben de mogelijkheid om zich 3 maanden d.m.v een inspanningstest en trainingsschema te laten begeleiden. De trainingsbegeleiding is optioneel. Informeer naar de mogelijkheden: gv@cyclosportive.nl.

Jaap: Voor iedereen die een Granfondo gaat rijden is Cyclosportive een aanrader. Gerrit zorgt voor een goede, relaxte sfeer en organisatie.
Een masseur en mecanicien maken het helemaal af. Wat wil een mens nog meer!

Verblijf:
Met CYCLOsportive en Bicycling zullen we verblijven in Hotel Borgo Antico in Monteroni d’Arbia in 2 persoonskamers, met twee 1 persoons bedden. Een eenpersoons kamer is op aanvraag mogelijk, er dient dan wel een toeslag betaald te worden. Op donderdag zullen we aankomen in Monteroni d’Arbia en op maandag wordt er weer teruggevlogen naar Nederland. Uiteraard moet er ’s avonds goed gegeten worden. Dat zullen we doen in het restaurant van het hotel.

Programma:

Dag 1: Vanaf Schiphol vliegen de deelnemers naar Florence. Rond 12.00 uur worden de fietsers opgehaald en naar het hotel gebracht. Na een heerlijke Italiaanse pasta salade stappen we op de fiets voor een korte rit door de Toscaanse heuvels.

Dag 2: Na het ontbijt zullen we een ronde van ongeveer 90 km gaan fietsen. Halverwege zal er een pasta salade voor de deelnemers klaarstaan. Bij terugkomst in het hotel kunnen de fietsers zich laten masseren en worden de fietsen nagekeken.

Dag 3: Na het ontbijt zullen we een korte ronde fietsen van ongeveer 50 km. Daarna kan er gekeken worden naar de profs. Die komen letterlijk langs het hotel, Hotel Borgo Antico waar we met de deelnemers verblijven. Wil je liever fietsen dan naar fietsers kijken? Dat kan natuurlijk ook. De fietsgids fietst graag met je mee.

Dag 4: Vroeg ontbijten en warm fietsen naar de start in Siena. Daar hebben we startbewijzen voor verschillende startvakken. Een aantal plekken hebben we gereserveerd voor de hardrijders. Voor de genieters onder ons, hebben we startbewijzen waarbij vooraan staan niet van belang is. Maar nog steeds een mooie startplek!

Dag 5: Na het ontbijt worden de deelnemers naar het vliegveld gebracht, rond 12 uur zal het vliegtuig vertrekken richting Amsterdam.

Ga mee naar:
5-9 maart – GF Strade Bianche (Italië) – 955,- euro*

* Prijs is inclusief:
– sportvoeding
– technische ondersteuning
– fietsvervoer van Nederland naar Toscane
– massages
– startbewijs
– extra bevoorrading bij de cyclo of granfondo
– begeleiding bij ritten
– vier overnachtingen
– ontbijt, lunch en diner
– vlucht van Amsterdam naar Florence
– transfer van het vliegveld naar het hotel

Prijs is exclusief:
– drank genuttigd ter plaatse
– 1 stuk ruimbagage. Bij te boeken voor 50,- euro
– daglicentie a 10,- euro (indien niet in het bezit van KNWU licentie)

Om deel te mogen nemen aan de Granfondo dienen de deelnemers in het bezit te zijn van een medisch certificaat (op dag van deelname niet ouder dan 1 jaar).

Deelnemers hebben de mogelijkheid om zich 3 maanden d.m.v een inspanningstest en trainingsschema te laten begeleiden. De trainingsbegeleiding is optioneel.

CYCLOsportive is official partner van:

Informeer naar de mogelijkheden: gv@cyclosportive.nl.