GF Strade Bianche

In 2021 gaan we weer naar Toscane. Ga je met ons mee?

De 2020 editie was een hele vreemde editie van GF Strade Bianche. De corona-crisis was nog niet uitgebroken, maar lag wel als een Zwaard van Damocles boven onze reis naar Toscane. De reis kon doorgaan. Helaas werd de Granfondo afgelast. Toch kon CYCLOsportive de gasten laten genieten van het Toscaanse landschap. En hebben we prachtige routes kunnen fietsen.
De datum van 2021 is nog niet bekend, maar zeker is dat de Granfondo begin maart 2021 weer verreden zal worden. En CYCLOsportive is weer van de partij.

De reis naar GF Strade Bianche is een samenwerking tussen CYCLOsportive en Bicycling:

 
CYCLOsportive en Bicycling nodigen je uit om met ons mee te gaan!

 
Een dag na de profs fiets jij zelf over de witte wegen van Toscane
Ga mee naar:
maart 2021 - GF Strade Bianche (Italië) – 985,- euro*
* Prijs nog onder voorbehoud. We zijn in afwachting van tarieven voor 2021 voor wat betreft de accommodatie.

Inschrijfformulier

JA, ik ga mee naar GF Strade Bianche

Na de inschrijving ontvang je van ons een factuur met het verzoek een aanbetaling te doen van 250,- euro. De aanbetaling dient binnen 14 dagen betaald te worden. Zonder de aanbetaling kunnen we jouw plek niet garanderen. Ook verzoeken we je om een ethische verklaring, medisch certificaat en kopie van ID op te sturen.

CYCLOsportive meldt de deelnemers aan bij GF Strade Bianche. Van de Italiaanse organisatie ontvangen de deelnemers een bevestiging van inschrijving. De deelnemers hoeven zelf niets aan te leveren bij de organisatie.

Uiterlijk acht weken voor aanvang van de reis dient het restbedrag voldaan te zijn. Blijf je in gebreke, dan wordt jouw naam van de deelnemerslijst gehaald en heb je geen recht op teruggave van de aanbetaling.

Als de GF Strade Bianche vanwege corona-maatregelen in 2021 niet door kan gaan, maar er kan wel vrij gereisd worden van en naar Italië en er mag in groepen gefietst worden, dan gaat de reis door. CYCLOsportive zorgt dan voor een alternatief programma op de dag van de Granfondo.

Als je op “verzenden” klikt, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van CYCLOsportive.