De Ervaren Rot

De Marmotte heb je al gereden, of misschien is Velomediane Criqeuilion vaste prik in augustus. De Otztaler Radmarathon heb je ook al van je lijst afgevinkt. Kortom je bent een ervaren Cyclo- of Granfondo-renner. Je weet ook heel goed wat er komt kijken bij het succesvol rijden van zo’n evenement. Je weet ook dat de spanning altijd weer oploopt zo vlak voor de start van het evenement. De avonden voor het evenement kun je maar lastig in slaap vallen. Heb je alles goed geregeld, zal het hotel goed zijn? Heb ik alles aan mijn fiets gecheckt? Is de vorm wel in orde? Gaat het lukken om goud te halen? Hoe ga je jezelf bevoorraden tijdens de race? Allemaal overwegingen die energie kosten.

DE reis voor jou:
Herkenbaar? Reizen van CYCLOsportive en Fiets zijn dan echt iets voor jou. Met name evenementen als Granfondo Sportful Dolomiti en Alpenbrevet zijn voor een ervaren rot als jij zeer geschikte evenementen. Klimmersbenen vereist! Door de extra bevoorradingen tijdens de Granfondo ben je minder afhankelijk van wat de organisatie aanbiedt en stellen we jou in staat om nog beter te presteren. De hotels waarin we met CYCLOsportive en Fiets verblijven zijn ingericht op het bezoek van fietsers. De fietsen kunnen zonder zorgen in een afgesloten ruimte geparkeerd worden. Maaltijden zijn zo samengesteld dat het lichaam kan herstellen van de gedane inspanningen. Kortom wij geven jouw net die paar procent extra om optimaal te kunnen presteren!

Passo Rolle, één van de hoogtepunten bij Granfondo Sportful Dolomiti

Wat hebben Fiets en CYCLOsportive jou te bieden?
Via Rhino Sportzorg in De Meern/Utrecht kunnen wij jou dmv een trainingsschema helemaal klaarstomen voor het evenement. Via Duursport.nl bieden we je de mogelijkheid om de sportvoeding die we op de reis meenemen, te testen. Op de reis zelf zal Duursport.nl iedere dag zorgen voor sportvoeding. Omdat jij moet presteren tijdens de Granfondo zorgen we er ook voor dat jouw benen na elke rit gemasseerd worden. Partners Velofit, Rhino Sportzorg en Fittherapie staan voor je klaar. Een macanicien kijkt iedere dag jouw fiets even na. Geen zorgen dus, of je banden of remmen wel in orde zijn. Jij kan de focus volledig op het fietsen leggen. De aanwezige fietsgids zal op de eerste en tweede fietsdag een mooie rit met de groep rijden. Rustige voorbereidingsritten onder het motto van samen uit samen thuis.

Alpenbrevet! Adembenemend mooi! Klimmersbenen vereist.

Overtuigd? Schrijf je dan snel in op één van onze vier reizen via https://cyclosportive.nl/het-aanbod/.
Bijna overtuigd? Bel gerust met Gerrit van CYCLOsportive, 06-21244820 of mail je vraag naar gv@cyclosportive.nl