Goed trainen wordt beloond

Je moet in je drukke schema tijd vrijmaken om op je fiets te stappen, op je voeding letten en voldoende rust nemen. Of je nou bloedfanatiek bent of gewoon lekker je ritten wil maken, je doet het toch maar even. Dat verdient de gear en outfit die bij jou past. De voeding die je geeft wat jij nodig hebt. En al het andere om jouw doelen op jouw manier te behalen. Daar helpen we je graag bij!

Je wilt – letterlijk en figuurlijk – goed in je vel zitten en gaat regelmatig naar de gym, yogastudio of crossfit box. Je hebt je eigen doelen en geeft daar op jouw manier invulling aan. Of je nou slanker, sterker, leniger of gespierder wilt worden. Of je nou bloedfanatiek bent, gewoon lekker bezig wil zijn of bewegen ziet als noodzakelijk onderhoud. Voor iedereen geldt:

Het gaat echt niet vanzelf…

We zijn allemaal hartstikke druk met werk, familie, sociale contacten. Je kunt nog zo gemotiveerd en gedisciplineerd zijn, voor die workout of practice moet je toch steeds maar weer tijd zien te maken. En dan moet je ook nog op je eten letten, voldoende water drinken en genoeg rust nemen. Goed voor jezelf zorgen vergt nogal wat.

Dat mag best meer beloond en ondersteund worden

Je verdient de gear en outfit die past bij wat jij doet en wat jij belangrijk vindt. De voeding en supplementen die aansluiten op wat jij nodig hebt. En al het andere wat jou helpt om je fysiek en mentaal optimaal te voelen.

Daarbij helpen wij je graag een handje!

Wij mobiliseren voor jou mooie merken, shops en salons die er net zo over denken als wij. Die je persoonlijke voordelen bieden omdat jij het verdient. Die je met samples hun producten gratis laten uitproberen en je aantrekkelijke kortingen geven. Die jou als eerste hun nieuwste producten presenteren. Die je een streepje voor geven op uitverkoop en last minutes. Uiteraard betrekken we jouw gym, yogastudio of crossfit box hier ook graag in. Want daar vindt immers het “echte werk” plaats.

Hoe werkt het?

Toegang tot exclusieve voordelen

Members van levelUP hebben toegang tot exclusieve voordelen. Hiervoor werken wij samen met de mooiste merken, shops en salons. Op het gebied van kleding, gear, voeding, supplementen en al het andere dat je helpt om jouw fitnessdoelen op jouw manier te bereiken. Je krijgt aantrekkelijke kortingen op jouw favoriete merken. Je kunt producten gratis uitproberen. Je krijgt voorrang op de introductie van nieuwe producten, uitverkoop en sample sales. En je krijgt als eerste last minutes aangeboden.

Meer sporten, meer voordeel

Het aantal uren dat je wekelijks sport is bepalend voor het level dat je bereikt. Er zijn vijf levels. Hoe actiever je bent, hoe hoger je level. Een hoger level leidt tot meer voordeel, zoals hogere kortingen, samples die anderen niet krijgen en een extra streepje voor bij uitverkoop en last minutes. Jouw actuele level is zichtbaar zodra je inlogt.

Als je consequent meer traint ga je een level UP. Dat houden we bij door jouw account te koppelen aan de clubpas van je gym of jouw activity tracker. Er zijn tientallen systemen en we hebben nog niet met ieder platform een koppeling kunnen maken. Als dat het geval is gaan we voorlopig uit van de opgave die je bij jouw aanmelding hebt gedaan. Zo kun je meteen al onbeperkt gebruikmaken van alle voordelen van jouw membership.

Aantrekkelijk & relevant

Op jouw persoonlijke homepage tonen we alleen aanbod wat voor jou relevant is. Op basis van jouw sportactiviteiten en interesses. Misschien overbodig om te melden, maar toch voor de zekerheid: Jouw gegevens delen we met niemand. Nooit. Daar kun je van op aan!

MAAK ACCOUNT AAN

Laat alles zien
/*