Het publiek heeft gekozen: Gravelen doe je in olijf groen

In de zomer is Olive de bandenkleur voor Gravelbikers. Dit was het resultaat uit een Instagram enquête van Schwalbe. Vanaf juni brengt Schwalbe daarom als bandenspecialist een speciale editie uit van de G-One Ultrabite Tubeless Easy in de kleur Olive-skin.
Olijf groen is de nieuwe mode
Vrijheid en avontuur – dat is waar de nieuwe Gravelbikes voor staan in hun aardse, matte kleur, en dat is ook waar Schwalbe’s offroad specialist G-One Ultrabite voor staat. Welk bandenkleur het beste past bij de ‘outdoor’ look van de fiets, is nu beslist door duizenden stijlbewuste Instagram gebruikers uit de twee kleuropties Bordeaux rood en Olive groen. Zij stemden voor de groene teint.

Naast zijn buitengewone kleur heeft de G-One Ultrabite ook uitstekende eigenschappen. Buiten de gebaande paden bijt hij zich letterlijk vast in de ondergrond met zijn agressieve profielontwerp. Zijn compacte cassette-noppen in het midden van het loopvlak zorgen voor maximale grip en ongeëvenaarde tractie, terwijl de robuuste zij-noppen de fietser zekerheid geeft in scherpe bochten. De stabiele constructie met moderne Tubeless Easy technologie (TLE) en het veelzijdige Addix Speedgrip compound verhogen de prestaties in alle parameters – of het nu over grindwegen, bospaden of Trails gaat.

Schwalbe’s G-One Ultrabite Olive-Skin TLE is in de maat 40-622 vanaf juni bij de fietsvakhandel verkrijgbaar. Consumentenadviesprijs 59,90 Euro.

Laat alles zien
/*