De Beginner

Je hebt fietsvrienden horen vertellen over Cyclo’s of Granfondo’s. Je hoort de namen van mythische beklimmingen als de Galibier, Stelvio langskomen in hun verhalen. Het ene beleefde avontuur is nog mooier dan het andere. Ergens kriebelt bij jou ook het verlangen naar zo’n avontuur. Zelf zit je vooral in Nederland en soms in de Belgische Ardennen op de fiets. Jouw fietsvrienden zeggen dat je echt eens mee moet gaan naar een Granfondo. Twijfel en angst slaan toe bij de gedachte dat er op één dag meerdere cols beklommen moeten worden. Starten met zijn allen tegelijk? Nooit gedaan. Kun je de afstand wel aan? En dan zijn er nog de vragen over voeding en hoe je je moet voorbereiden op een Granfondo.

DE reis voor jou
Herkenbaar? Reizen van CYCLOsportive en Fiets zijn dan echt geknipt voor jou. Met name de reis naar GF Felice Gimondi en de reis naar de Kufsteinerland Radmarathon zijn uitermate geschikt voor jouw eerste Granfondo-ervaring. Met 160 en 120 kilometer zijn het niet de langste en zwaarste Granfondo’s. Ook hoef je niet over geweldige klimmersbenen te beschikken, maar er zal uiteraard geklommen moeten worden. Daarnaast zijn het nog relatief kleine evenementen. Zeker voor een eerste keer, kan een Marmotte of Dolomieten Marathon te overweldigend zijn. Wij nemen graag al jouw zorgen en twijfels weg. Het goed rijden van een Cyclo of Granfondo is voor iedereen weggelegd.

Genieten in Tirol bij de Kufsteinerland Radmarathon.

Wat hebben Fiets en CYCLOsportive jou te bieden?
Via Rhino Sportzorg in De Meern/Utrecht kunnen wij jou dmv een trainingsschema helemaal klaarstomen voor het evenement. Via Duursport.nl bieden we je de mogelijkheid om de sportvoeding die we op de reis meenemen, te testen. Op de reis zelf zal Duursport.nl iedere dag zorgen voor sportvoeding. Omdat jij moet presteren tijdens de Granfondo zorgen we er ook voor dat jouw benen na elke rit gemasseerd worden. Partners Velofit, Rhino Sportzorg en Fittherapie staan voor je klaar. Een macanicien kijkt iedere dag jouw fiets even na. Geen zorgen dus, of je banden of remmen wel in orde zijn. Jij kan de focus volledig op het fietsen leggen. De aanwezige fietsgids zal op de eerste en tweede fietsdag een mooie rit met de groep rijden. Rustige voorbereidingsritten onder het motto van samen uit samen thuis.

Onderweg je bidon bijvullen, gewoon omdat het kan 🙂

Overtuigd? Schrijf je dan snel in op één van onze vier reizen via https://cyclosportive.nl/het-aanbod/.
Bijna overtuigd? Bel gerust met Gerrit van CYCLOsportive, 06-21244820 of mail je vraag naar gv@cyclosportive.nl