Voor wie zijn de reizen?

Om het je makkelijk te maken hebben we geprobeerd een aantal profielen te schetsen van de deelnemers aan de reizen.

Je hebt fietsvrienden horen vertellen over Cyclo’s of Granfondo’s. Je hoort de namen van mythische beklimmingen als de Galibier, Stelvio langskomen in hun verhalen. Het ene beleefde avontuur is nog mooier dan het andere. Ergens kriebelt bij jou ook het verlangen naar zo’n avontuur. Zelf zit je vooral in Nederland en soms in de Belgische Ardennen op de fiets.

Fietsen met gelijkgestemden is voor jou belangrijk. Je trekt er graag op uit. Naar de Alpen, Dolomieten, noem maar op. Maar om nu alleen op pad te gaan? Nee, dat zie je niet zitten. Naast het fietsen vind je het ook leuk om wat cultuur op te snuiven in de landen die je bezoekt. En een sportieve uitdaging ga je ook niet uit de weg. De race op zich is voor jou geen doel, genieten is veel belangrijker.

De Marmotte heb je al gereden, of misschien is Velomediane Criqeuilion vaste prik in augustus. De Otztaler Radmarathon heb je ook al van je lijst afgevinkt. Kortom je bent een ervaren Cyclo- of Granfondo-renner. Je weet ook heel goed wat er komt kijken bij het succesvol rijden van zo’n evenement. Je weet ook dat de spanning altijd weer oploopt zo vlak voor de start van het evenement.

Kortom, iedereen kan bij CYCLOsportive terecht. Wij houden van persoonlijke aandacht en zullen ervoor zorgen dat alle deelnemers een geweldige fietsbeleving zullen ervaren!

Stuur een mail naar CYCLOsportive als je meer wilt weten over de aangeboden reizen: gv@cyclosportive.nl

De reizen zijn een samenwerking tussen CYCLOsportive en Bicycling

Op de reizen zijn de Algemene Voorwaarden van CYCLOsportive van toepassing