Velomediane Criquielion gaat door!

De massa-eventversie van de VELOMEDIANE C. CRIQUIELION werd dit jaar als gevolg van de crisis van COVID 19 afgelast. MAAR ! De organisatie is bezig met het opzetten van een nieuw concept om de loodzware Ardennen klassieker toch in alle veiligheid te kunnen afleggen!
Fiets de Criq solo of in een groep van maximaal 50 man
De opzet is als volgt: schrijf je vanaf 20 juni voor het evenement in via de website www.velomediane.com op het online registratieplatform “LARSSIE” en kies tussen:

– La Vélomédiane (35% nieuwe routes!!)

– La Petite Crique

De twee routes kunnen individueel worden gefietst of in kleine groepen van maximaal 50 personen, van 1 juli tot 29 augustus 2020.

Na registratie kun je zelf de envelop met stuurplaat, die op jouw fiets moet worden bevestigd, bij de VVV van La Roche-en-Ardenne afhalen (let op de openingstijden: 9.30u – 17.00u.). Je ontvangt per mail (verzonden vanaf 30 juni) de GPX-flie die je op jouw GPS-apparaat kunt downloaden en je bent klaar voor vertrek!

Let op, je moet een STRAVA-account hebben, of er eentje aanmaken (de eerste 2 maanden gratis).

Synchroniseer met STRAVA en geef jouw activiteit aan als “race / competitie”.

Vervolgens moet je de link van jouw STRAVA-activiteit in een mail naar de organisatie verzenden. Zij zullen jouw activiteit controleren om de ranking vast te stellen. Het is belangrijk om niet van het parcours af te wijken, anders is het klassement onjuist.

Het startpunt van de twee routes is aan het begin van de “rue Grande Strument” en wordt aangegeven door de Beach flags van Vélomédiane. De finish is bij het wildpark van La Roche-en-Ardenne.

Bevoorrading van water kan op de volgende plaatsen:

  • Op de top van de “côte St Roch” in Houffalize op 34,5km
  • Aan de weg ” Val du Pierreux”, net aan het begin van de col de Haussire op 85km
  • In het dorpje Trinal op 143km
  • Net voor het dorpje Ortho (op 48km) voor de Petite Crique.

Bij elke registratie ontvang je de onderstaande cadeaubonnen, geldig tot 31/12/2020:

Een cadeaubon van Ardenne Aventures, www.ardenneaventures.com, voor een kajaktocht of het Adventure Park (1 gratis toegang voor 1 betalende) op vertoon van de bon.

– Een cadeaubon van de toeristische dienst van La Roche voor een bezoek aan het kasteel www.chateaudelaroche.be of het wildpark www.parc-gibier-laroche.be (1 gratis toegang voor 1 betalende), op vertoon van jouw stuurplaat.

De organisatie publiceert het klassement op de website en werken dit regelmatig bij. Een diploma is op aanvraag verkrijgbaar.

Als  de Covid-19 ontwikkelingen het toelaten kan er een kleedkamer met douche gehuurd worden bij Floréal Club La Roche in de Criquiélion-zone.

MEER INFO

Laat alles zien
/*