Partners CYCLOsportive Travel

CYCLOsportive neemt je niet alleen mee naar de mooiste plekken in Europa om te gaan fietsen. We willen meer doen voor onze gasten. Daarom zijn we samenwerkingen aangegaan met verschillende partijen. We zetten ze even op een rij: Duursport.nl zal op alle reizen zorg dragen voor de juiste sportvoeding. Uiteraard kun je je eigen sportvoeding meenemen, maar dat hoeft dus niet. Samen met Duursport.nl hebben we een uitgebalanceerd pakket samengesteld. Repen, gels, sportdrank, herstelshakes, aan alles is gedacht. Je kunt de sportvoeding die we meenemen op reis met een leuke korting zelfs testen! Check de volgende link en bestel het testpakket (geldig tot 30 april): https://www.duursport.nl/d…/cyclosportive-starter-pack-77742 Kortingscode: CYCLO Al je speciale wensen hebt op het gebied van sportvoeding, geef dat dan bij boeking van een reis aan ons door. Dan houden we daar rekening mee en nemen we jouw favoriete reep mee.
De ervaren sportmasseurs van Velofit weten hoe ze de spanning in jouw spieren kunnen verminderen. Ideaal na een zware training of na of voor een wedstrijd. Op elke reis is er een masseur aanwezig. Wil jij mee op reis met CYCLOsportive en Fiets? Maak dan gebruik van de volgende aanbieding. In samenwerking met Velofit mogen we alle deelnemers aanbieden de sportmassage vooraf al te ervaren. Tegen 20% korting kun je je laten masseren bij Velofit. Zo weet jij hoe jouw lichaam op de massage reageert en sta je niet voor verrassingen tijdens de reis! Neem contact op met Velofit (Ron Perdon) www.velofit.nl o.v.v. jouw inschrijfnummer van de reis. Jouw fiets moet (net als je lichaam) in topconditie zijn om een Granfondo te fietsen. Daarom gaat er op elke reis een mecanicien van Zofietsje uit Vleuten mee op reis. Geen paniek als er tijdens de reis toch iets aan de fiets mocht mankeren. Vooraf kun je jouw fiets (o.v.v jouw inschrijfnummer) laten checken bij Zofietsje. Bel of mail voor een afspraak. Na de check, kun je met een gerust hart op reis.
Voorbereiding is alles bij een Granfondo. CYCLOsportive heeft Rhino Sportzorg weten te strikken om de deelnemers aan de reizen optimaal te kunnen voorbereiden. Melvin verwelkomt jou graag in De Meern (Utrecht) om een inspanningstest (145,- ipv 155 euro) af te nemen. Vervolgens maakt hij in overleg een mooi trainingsschema (50,- euro) voor jou. Geen verplichtig, wel aan te raden :-). Neem contact op met Rhino Sportzorg (Melvin Keppel), www.rhino-sportzorg.nl o.v.v. jouw inschrijfnummer van de reis. Bandenfabrikant Schwalbe zal tijdens de reizen een aantal bandensets beschikbaar stellen. Mocht het zo zijn dat er lek gereden wordt, kunnen we er dus voor zorgen dat je snel weer door kunt. Uiteraard heeft ook de mecanicien een aantal banden op voorraad. Schwalbe wil ook graag weten wat je van de banden vind. Daarom stellen ze voor iedere reis twee bandensets beschikbaar die getest kunnen worden door de deelnemers. Just Cycle is er voor fietsers en door fietsers. Het bedrijf uit Hillegom biedt kwaliteit en innovatie! Het wedstrijdteam test alle materialen en stoffen uitvoerig. Kwaliteit gewaarborgd. Just Cycle voorziet ook CYCLOsportive van kleding. Voor alle deelnemers aan de reizen ligt er een mooi shirt van CYCLOsportive klaar. De kans is groot dat je al bij een fietsclub bent aangesloten. Alle deelnemers aan de reizen kunnen profiteren van een mooie aanbieding voor hun eigen fietsclub. Laat je clubkleding maken door Just Cycle en ontvang o.v.v je inschrijfnummer van de reis 10% korting op de bestelling voor jouw club. Team Sunweb traint sinds dit jaar met de Rox 12.0 van Sigma. Een uitgebreide fietscomputer. Onlangs wond deze fietscomputer de innovatie award op Bike Motion. Op iedere reis van CYCLOsportive mogen we één Sigma Rox12.0 weggeven en zullen alle deelnemers drie dagen rondfietsen met de Rox12.0. De routes van de reis staan al voor je geïnstalleerd. Apparaat aanzetten en fietsen maar!

Samen met het magazine Bicycling zorgt CYCLOsportive ervoor dat zoveel mogelijk mensen bereikt worden en zoveel mogelijk mensen de kans geboden wordt om deel te nemen aan zo’n prachtige Granfondo. Het rijden van Granfondo’s vinden wij prachtig en ons doel is dat veel meer fietsers dit prettige virus te pakken krijgen.
Geïnteresseerd om samen met CYCLOsportive op reis te gaan? Check dan hier ons aanbod. We zien je graag op 1 van onze 4 mooie reizen!