Wordt meesterknecht van Remco Evenepoel!

Van 10 tot 14 juni stond de Baloise Belgium Tour op de wielerkalender. Helaas, het zal niet voor dit jaar zijn, u weet waarom. Of toch?! De organisatie pakt uit met een hoogst origineel alternatief: iedereen die graag fietst, kan zich vijf dagen lang virtueel aansluiten bij de kopmannen of kopvrouwen uit het profpeloton. De ploeg die samen het meeste kilometers aflegt, wint de eerste Virtuele Baloise Belgium Tour.
Hoe gaat het in zijn werk? Maar liefst 12 profrenners, acht mannen en vier vrouwen, vormen de basis voor evenveel ploegen. De kopmannen zijn Remco Evenepoel (de winnaar van de editie 2019), Greg Van Avermaet, Oliver Naesen, Victor Campenaerts, Laurens De Vreese, Xandro Meurisse, Toon Aerts en Robbe Ghys. Jolien D’hoore, Sanne Cant, Ceylin Alvarado en Ellen Van Loy zijn kopvrouw van een uitsluitend vrouwenteam.

Al wie graag fietst, kan zich inschrijven om meesterknecht te zijn en belandt bij één van de kopmannen of -vrouwen in de ploeg. Ieder legt individueel zijn of haar kilometers af. Al die kilometers samen vormen het totaal van de ploeg en zo wint elke dag de ploeg met de meeste kilometers de ‘rit’, na vijf dagen kennen we de eindwinnaar. Iedereen wordt automatisch ingedeeld bij één van de ploegen en elke kilometer telt!

De kopman of kopvrouw zal elke ochtend zijn of haar team aanmoedigen, zoals de ploegmanager dat anders in de teambus doet. Aan het einde van de dag ontvangen de kopmannen en kopvrouwen hun ‘truien’. De winnende kopman krijgt de echte Baloise leiderstrui, de winnende vrouw de Lotto leiderstrui.

Neem deel en val in de prijzen!

Aanmelden om deel te nemen kan vanaf nu en het is helemaal gratis! Bij de registratie dien je je favoriete sportapp te koppelen en dan volstaat het om vanaf 10 juni de fiets te nemen en je kilometers als meesterknecht waar te maken.

Voor alle meesterknechten ligt er een zeer mooie prijzenpot te wachten. Per nevenklassement zijn er telkens leuke prijzen te winnen waaronder 10 vip duo-tickets voor de Baloise Belgium Tour 2021, 10 vip duo-tickets voor de Lotto Zesdaagse Vlaanderen-Gent, 2 deelnames aan een wielerstage samen met wielerteam Sport Vlaanderen-Baloise, en zoveel meer!

Meer info en deelnemen kan via: www.virtualbaloisebelgiumtour.be

Laat alles zien
/*