Helaas, je bent te laat met inschrijven. De reis zit vol.
Zorg dat je er in 2021 op tijd bij bent!

Boekingsformulier Maratona dles Dolomites

2-6 juli – Maratona dles Dolomites (Italië) – 875,- euro*
  • Gegevens Deelnemer

  • zoals vermeld in het paspoort
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met CYCLOsportive/Bicycling zullen we verblijven in Hotel Mesdi in Arabba  (inclusief ontbijt, lunch en diner) in 2 persoonskamers met 1 persoons bedden. CYCLOsportive/Bicycling heeft in Hotel Mesdi voor maximaal 20 deelnemers kamers gereserveerd. Een eenpersoons kamer is op aanvraag mogelijk, er dient dan wel een toeslag betaald te worden. Op donderdag zullen we aankomen in Arabba en op maandag wordt er weer teruggereisd naar Nederland. Uiteraard moet er ’s avonds goed gegeten worden. Dat zullen we doen in het restaurant van het hotel. De reis is op basis van eigen vervoer.

Marijn: Voor een paar dagen onbezorgd toeleven naar een cyclo ben je hier aan ‘t juiste adres. CYCLOsportive verzorgt de gehele begeleiding, routes, inschrijvingen, etc. Samen met de masseur en de mechanieker is het team compleet.

De reis naar Maratona dles Dolomites – Enel is een samenwerking tussen Bicycling en CYCLOsportive.

Programma:
Donderdag 2 juli: aankomst in het hotel. Kom je aan rond de middag, dan kan er nog een korte rit met de fietsgids gereden worden.

Vrijdag 3 juli: Groepsrit van 90 kilometer. Halverwege zal er een pastasalade voor de deelnemers geserveerd worden. Onderweg worden de deelnemers begeleid door de volgwagen.

Zaterdag 4 juli: Groepsrit van ongeveer 50 kilometer. Daarna kan er in het hotel geluncht worden. De sportmasseur zal de benen weer masseren en de mecanicien zorgt ervoor dat de fiets tip top in orde is voor zondag. De reisleiding zal de startbewijzen ophalen.

Zondag 5 juli: Vroeg ontbijten want om 6.15 uur gaan de startvakken dicht. Met de eigen auto’s zullen we naar de start rijden. Deze dag is er geen ondersteuning, het parcours is namelijk autovrij. De deelnemers passeren Arabba. Daar zullen we wel een post inrichten.

Maandag 6 juli: Na het ontbijt vertrekt iedereen weer terug naar huis

Ga mee naar:
2-6 juli – Maratona dles Dolomites – Enel (Italië) – 875,- euro*

* Prijs is inclusief:
fietsshirt Maratona dles Dolomites – Enel
– sportvoeding
– technische ondersteuning
– massages
– startbewijs
– begeleiding bij ritten
– vier overnachtingen
– ontbijt, lunch en diner.
– een aantal leuke extra’s!

Prijs is exclusief 3 maanden trainingsbegeleiding (50,- euro). De trainingsbegeleiding is optioneel.

Let op: Voor deelname aan Maratona dles Dolomites – Enel is een medisch certificaat verplicht. Dit certificaat mag op 5 juli niet ouder zijn dan 1 jaar.

Na de inschrijving ontvang je van ons een factuur met het verzoek een aanbetaling te doen van 250,- euro. Zonder de aanbetaling kunnen we jouw plek niet garanderen.

CYCLOsportive is official partner van Maratona dles Dolomites – Enel.

Als je op “bevestigen” klikt, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van CYCLOsportive