Vier klassiekers in vijf dagen en als klap op de vuurpijl als VIP aanwezig bij de Ronde van Vlaanderen. Dat wil je niet missen!

Klassieker Experience 2020

3-8 april – Klassieker Experience (België) – 1.250,- euro*

  • Gegevens Deelnemer

  • zoals vermeld in het paspoort
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met CYCLOsportive/Bicycling hebben we een super tof idee bedacht. We gaan met maximaal 22 enthousiaste kasseien stampers en klimgeiten vier klassiekers fietsen. Niet de complete afstanden, maar wel de laatste 100 km van de koers. De routes zijn niet uitgezet en zullen op basis van gps verreden worden. Een gek idee zeker, maar ook een bucket list ervaring!

Marijn: Voor een paar dagen onbezorgd toeleven naar een cyclo ben je hier aan ‘t juiste adres. CYCLOsportive verzorgt de gehele begeleiding, routes, inschrijvingen, etc. Samen met de masseur en de mechanieker is het team compleet.

Het Anker is een stadsbrouwerij gelegen in Mechelen. De brouwerij bevindt zich aan de rand van het Mechels begijnhof en men brouwt er de bieren Gouden Carolus, Gouden Carolus Cuvée van de Keizer, Maneblusser, Boscoli en Lucifer. Er wordt hier niet alleen bier gebrouwen. Je kunt er ook prima overnachten in heet eerste Brouwerij hotel van België. Gedurende de reis door België zal dit hotel onze uitvalsbasis zijn.

De Klassieker Experience is een samenwerking tussen Bicycling en CYCLOsportive.

Programma:

Dag 1 – 3 april
8.30 uur verzamelen bij hotel Het Anker. Welkom met kop koffie. Vervolgens vertrekken we met de bus naar Oudenaarde voor een rit van ±100 km die zoveel mogelijk de route volgt van de Ronde van Vlaanderen. Na de rit keren we terug naar Mechelen en kunnen de deelnemers douchen en is de rest van de dag vrij te besteden. Masseur kan de benen masseren en de mecanicien checkt de fietsen.

Dag 2 – 4 april
8.30 vertrekt de bus vanuit Mechelen naar Roubaix. Daar zal om 10.00 uur de rit starten over een aantal kasseistroken van Parijs-Roubaix. We finishen in Roubaix op de wielerbaan. Na de rit brengt de bus de deelnemers terug naar hotel Het Anker. Na de rit kunnen de deelnemers douchen en is de rest van de dag vrij te besteden. Masseur kan de benen masseren en de mecanicien checkt de fietsen. Na het diner kunnen de deelnemers genieten van een bierproeverij.

Dag 3 – 5 april
Er wordt niet gefietst vandaag. De deelnemers zijn als VIP te gast bij de RVV. De bus zal ons naar het vertrek brengen van de VIPS en ons daar om ±18.00 weer ophalen. Vervolgens vertrekt de bus naar het hotel in Mechelen.

Dag 4 – 6 april
8.30 uur vertrek naar Durbuy. Vanuit Durbuy fietsen we vanaf 10.30 uur de laatste 100km van de Waalse Pijl. Met net zoveel passages van de Muur van Huy als de profs! Vanuit Huy brengt de bus de deelnemers weer terug naar Mechelen. Na de rit kunnen de deelnemers douchen en is de rest van de dag vrij te besteden. Masseur kan de benen masseren en de mecanicien checkt de fietsen.

Dag 5 – 7 april
8.30 uur vertrek voor de laatste rit van de Klassieker Experience. Een lus van ongeveer 100 km zal de deelnemers over de meest bekende beklimmingen van Luik-Bastenaken-Luik voeren. Na afloop van de rit kunnen de deelnemers douchen in het hotel Het Anker en zal er afgesloten worden met een diner in het hotel.

Dag 6 – 8 april
Na het ontbijt nemen we afscheid van de deelnemers.

Ga mee naar:
3-8 april – Klassieker Experience (België) – 1.250,- euro*

Beeld: Specialized

* Prijs is inclusief:
– sportvoeding
– technische ondersteuning
– massages
– vervoer naar Oudenaarde, Roubaix, Durbuy en Luik
– begeleiding bij ritten
– vijf overnachtingen
– ontbijt, lunch
– als VIP aanwezig bij de Ronde van Vlaanderen
– een aantal leuke extra’s!
– bierproeverij op dag 2

* Prijs is exclusief:
diner en drank genuttigd ter plaatse.

Prijs is exclusief 3 maanden trainingsbegeleiding (50,- euro). De trainingsbegeleiding is optioneel.

Na de inschrijving ontvang je van ons een factuur met het verzoek een aanbetaling te doen van 250,- euro. Zonder de aanbetaling kunnen we jouw plek niet garanderen.

Als je op “bevestigen” klikt, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van CYCLOsportive