Helaas! Het is niet meer mogelijk om te boeken. De reis zit vol. Better luck next time. Of ga in april mee naar de Klassieker Experience.

INFORMATIE KLASSIEKER EXPERIENCE


Met CYCLOsportive en Bicycling zullen we verblijven in Hotel Borgo Antico in Monteroni d’Arbia in 2 persoons kamers, met twee 1 persoons bedden. Een eenpersoons kamer is op aanvraag mogelijk, er dient dan wel een toeslag betaald te worden. Op donderdag zullen we aankomen in Monteroni d’Arbia en op maandag wordt er weer teruggevlogen naar Nederland. Uiteraard moet er ’s avonds goed gegeten worden. Dat zullen we doen in het restaurant van het hotel.

De reis naar GF Strade Bianche is een samenwerking tussen CYCLOsportive en Bicycling.

Jaap: Voor iedereen die een Granfondo gaat rijden is Cyclosportive een aanrader. Gerrit zorgt voor een goede, relaxte sfeer en organisatie. Een masseur en mecanicien maken het helemaal af. Wat wil een mens nog meer!

Programma:

Dag 1: Vanaf Schiphol vliegen de deelnemers naar Florence. Rond 12.00 uur worden de fietsers opgehaald en naar het hotel gebracht. Na een heerlijke Italiaanse pasta salade stappen we op de fiets voor een korte rit door de Toscaanse heuvels.

Dag 2: Na het ontbijt zullen we een ronde van ongeveer 90 km gaan fietsen. Halverwege zal er een pasta salade voor de deelnemers klaarstaan. Bij terugkomst in het hotel kunnen de fietsers zich laten masseren en worden de fietsen nagekeken.

Dag 3: Na het ontbijt zullen we een korte ronde fietsen van ongeveer 50 km. Daarna kan er gekeken worden naar de profs. Die komen letterlijk langs het hotel, Hotel Borgo Antico waar we met de deelnemers verblijven. Wil je liever fietsen dan naar fietsers kijken? Dat kan natuurlijk ook. De fietsgids fietst graag met je mee.

Dag 4: Vroeg ontbijten en warm fietsen naar de start in Siena. Daar hebben we startbewijzen voor verschillende startvakken. Een aantal plekken hebben we gereserveerd voor de hardrijders. Voor de genieters onder ons, hebben we startbewijzen waarbij vooraan staan niet van belang is. Maar nog steeds een mooie startplek!

Dag 5: Na het ontbijt worden de deelnemers naar het vliegveld gebracht, rond 12 uur zal het vliegtuig vertrekken richting Amsterdam.

Ga mee naar:
5-9 maart – GF Strade Bianche (Italië) – 955,- euro*

De reis naar GF Strade Bianche is inclusief:
sportvoeding
technische ondersteuning
– fietsvervoer van Nederland naar Toscane
– massages
– startbewijs
– extra bevoorrading bij de cyclo of granfondo
– begeleiding bij ritten
vier overnachtingen
– ontbijt, lunch en diner
– vlucht van Amsterdam naar Florence
– transfer van het vliegveld naar het hotel

Prijs is exclusief:
– drank genuttigd ter plaatse
– 1 stuk ruimbagage. Bij te boeken voor 50,- euro
– daglicentie a 10,- euro (indien niet in het bezit licentie KNWU)

Let op: Om deel te mogen nemen aan de Granfondo dienen de deelnemers in het bezit te zijn van een medisch certificaat (op dag van deelname niet ouder dan 1 jaar).

Deelnemers hebben de mogelijkheid om zich 3 maanden d.m.v een inspanningstest en trainingsschema te laten begeleiden. De trainingsbegeleiding is optioneel.

Informeer naar de mogelijkheden: gv@cyclosportive.nl.

Na de inschrijving ontvang je van ons een factuur met het verzoek een aanbetaling te doen van 250,- euro. Zonder de aanbetaling kunnen we jouw plek niet garanderen.

CYCLOsportive is official partner van:

Als je op “bevestigen” klikt, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van CYCLOsportive