Reis met CYCLOsportive naar de GF Marmotte Hochkönig

Half juni nemen we je mee naar het wondermooie Oostenrijk. Tijdens deze adembenemende tocht door Salzburgerland en het Hochkönig gebergte worden je klimmersbenen serieus op de proef gesteld! Over een afstand van 167 km zullen er maar liefst 3462 hoogtemeters overwonnen moeten worden.
Beklim de Grossglockner, de hoogste berg in Oostenrijk
Deze Marmotte is dé uitgelezen kans om een nieuwe, onontgonnen fietsregio te ontdekken. Door zijn prachtige natuur, indrukwekkende panorama’s en prima berijdbare wegen een waar paradijs voor elke fietsliefhebber met klimmersbenen! Op het programma 5 beklimmingen waarbij het zwaartepunt van deze Marmotte in het begin en vooral op het einde ligt met een pittige slotklim naar Mühlbach-Arthurhaus.

Het hotel en kosten
Vanaf woensdag 14 juni kunnen de deelnemers inchecken in Alpengasthof Kopphütte in Mühlbach (4 overnachtingen). De familie Singer zal de klimgeiten uit Nederland hartelijk ontvangen. In het hotel heeft CYCLOsportive 5 twee-persoons-kamers gereserveerd. De kamers zijn voorzien van douche, toilet, tv en wifi. Het verblijf in de Kopphütte is op basis van halfpensio. Ontbijtbuffet, koffie en koek tussen 15.30-16.30, drie gangen diner en bij het ontbijt kun je je eigen lunchpakket maken. Tussen 14.00 en 18.30 uur kan er ook nog gebruik worden gemaakt van de wellness en sauna. Vrienden van CYCLOsportive betalen 225,- euro voor deze reis. Andere deelnemers worden tijdens de reis uiteraard vrienden van CYCLOsportive :-), maar betalen 260,- euro.

Vrienden van CYCLOsportive zijn kleppers die al rondrijden in het mooie CYCLOsportive-tenue en fietsers die een link hebben met het platform (Stampers uit Vleuten en leden van Cycloteam uit Rossum).

kamer1 kopphutte

Het programma
Woensdag zal voor de meeste deelnemers een reisdag zijn. Maar op donderdag kunnen de benen flink losgegooid worden. Op nog geen uur rijden ligt namelijk de hoogste berg van Oostenrijk, de Grossglockner. De pashoogte Hochtor ligt op 2504 meter, de berg zelf stijgt nog even door tot 3798 meter! 27 genummerde bochten (altijd fijn) leiden of moet ik zeggen lijden je naar de top van deze 47,8 km lange beklimming.

Op vrijdag zal er in de omgeving van Mühlbach een mooie, niet te lastige route worden uitgezet en op zaterdag is dan de grote dag van de GF Marmotte Hochkönig. Op Zondag 18 juni nemen we weer afscheid van de familie Singer en rijden we terug naar Nederland.

profiel hochkönig

Inschrijving GF Marmotte Hochkönig
De reis is exclusief inschrijving voor de race en op basis van eigen vervoer. De inschrijving moeten de deelnemers zelf regelen. Je kunt uiteraard ook met de reis mee als je de GF Hochkönig niet rijdt op 17 juni. Ook dan is het fantastisch om drie dagen tussen de Oostenrijkse bergen te fietsen. Inschrijven voor de GF kan hier.

We hopen je te zien in Oostenrijk! Ben je geïnteresseerd om mee te gaan met CYCLOsportive? Laat dan onderstaand een reactie achter.

Op deze reis zijn de algemene voorwaarden van CYCLOsportive van toepassing: ALGVW-CYCLOSPORTIVE

 

Laat alles zien
/*