Algemene informatie

Een Granfondo fiets je niet zomaar, daar moet je wel iets voor doen. CYCLOsportive en Fiets stellen de fanatieke fietser in staat om goed voorbereid aan de start te verschijnen. En niet alleen dat. Ook tijdens de vijfdaagse trip naar Italië, Oostenrijk of Zwitserland zullen wij er voor zorgen dat de deelnemers alleen maar aan fietsen hoeven te denken. Vijf dagen leven als een prof, CYCLOsportive en Fiets maken het mogelijk. Hoe?

Iedere deelnemer krijgt van ons de kans zich optimaal voor te bereiden. Onder begeleiding van een trainer zal er een inspanningstest worden afgenomen en krijgen de deelnemers een trainingsschema van 12 weken om zo te kunnen pieken op het juiste moment. Op het platform van CYCLOsportive kunnen deelnemers elkaar volgen en elkaar motiveren. In de twaalf weken voorbereiding zullen we 2 groepsritten organiseren om elkaar te leren kennen en om te zien of de deelnemers met schema’s ook de beoogde vooruitgang boeken.

Op alle reizen van CYCLOsportive en Fiets zal er een mechanieker meegaan om ervoor te zorgen dat de fietsen in topconditie verkeren als het startschot klinkt. Bandjes niet versleten, ketting in orde, op alle kransjes wordt lekker geschakeld en nergens een piep of kraak te horen. De mechanieker zorgt ervoor dat je geen twijfels hoeft te hebben over het materiaal. Let op, CYCLOsportive is er niet voor groot onderhoud aan de fiets. Zorg dus dat je fiets in goede staat verkeert als je op reis gaat.

Gedurende de reis zullen we drie dagen met de deelnemers gaan fietsen. Drie dagen waarop we je de mooiste plekjes in de omgeving zullen laten zien. Dit alles onder begeleiding van een ervaren en goed getrainde begeleider. Begeleiding tijdens de reis houdt ook in dat CYCLOsportive en Fiets zorgen voor extra bevoorrading tijdens het evenement. In de rij staan bij de bevoorrading van de organisatie is hierdoor verleden tijd. We doen er alles aan om de deelnemers hun doelstellingen te laten behalen. Onze partner Duursport.nl zal zorgen voor sportvoeding voor alle deelnemers aan de reis. Daarom biedt Duursport deelnemers de mogelijkheid voorafgaand aan de reis de sportvoeding die meegaat te testen. Tegen 20% korting kan er een testpakket worden aangevraagd. Mochten er persoonlijke wensen zijn voor wat betreft de sportvoeding dan kunnen we daar ook rekening mee houden.

Na een dag in de auto gezeten te hebben, is het heerlijk om rug en benen te laten masseren door de in het hotel aanwezige masseur. En als een dag later de eerste hoogtemeters gemaakt zijn, is het hard nodig om het melkzuur uit de benen te laten kneden. De masseur van CYCLOsportive zorgt ervoor dat je spieren in staat worden gesteld om drie dagen op topniveau te fietsen!

Stuur ons een mail als je meer wilt weten over de reizen van CYCLOsportive: gv@cyclosportive.nl

Op de reizen zijn de Algemene Voorwaarden van CYCLOsportive van toepassing