Trois Ballons

Begin juni nemen we je mee naar de Vogezen. In de Vogezen wordt al jaren de klassieker Trois Ballons verreden! Over een afstand van 210 km zullen er maar liefst 4400 hoogtemeters overwonnen moeten worden. Door de prachtige natuur, indrukwekkende panorama’s en prima berijdbare wegen een waar paradijs voor elke fietsliefhebber met klimmersbenen! Op het programma staan de Ballons de Servance, Col d’Oderen, Grand Ballon, Col de Hundsruck, Ballon d’Alsace en de slotklim Planche des Belles Filles. Na 204 kilometer mag je nog even 5,5 kilometer klimmen a 8,8% gemiddeld. Succes! Als 210 kilometer door de Vogezen te zwaar is voor je, dan kun je ook kiezen voor de Mediofondo van 125 kilometer. Met 2760 hoogtemeters ook nog best een pittig ritje. Bij de Mediofondo is het voor ons niet mogelijk je te begeleiden/bevoorraden. Dit zal ook minder hard nodig zijn dan bij de route van 210 kilometer.

Vanaf woensdag 7 juni kunnen de deelnemers inchecken in Hotel Restaurant La Vigotte (op 29 km van de start in Luxeuil-les-Bains) een vakantie accommodatie midden in de natuur en omgeven door de bergen. In La Vigotte zullen we van een prima ontbijt genieten en ’s avonds zullen we de reserves in het restaurant weer aanvullen. In La Vigotte heeft CYCLOsportive voor maximaal 10 deelnemers kamers gereserveerd. Een eenpersoons kamer is op aanvraag mogelijk, er dient dan wel een toeslag betaald te worden. Vanuit Girmont-Val-d’Ajol kunnen er prachtige ritten gemaakt worden en is het vrij eenvoudig om delen van de route te verkennen.

 

Programma:
Woensdag 6 juni: aankomst
Donderdag 7 juni: Groepsrit van 80 kilometer
Vrijdag 8 juni: Groepsrit van 40 kilometer in de omgeving plus ophalen startbewijs
Zaterdag 9 juni: Trois Ballons
Zondag 10 juni: terug naar huis

Ga mee naar:
6-10 juni – Trois Ballons (Frankrijk) – 450,- euro*

* Prijs is inclusief fietsshirt CYCLOsportive, technische ondersteuning, massages, startbewijs, begeleiding bij ritten, vier overnachtingen, ontbijt en diner. En elke dag een leuke gadget als cadeau! Prijs is exclusief 3 maanden trainingsbegeleiding (50,- euro). De trainingsbegeleiding is optioneel. Prijs is exclusief BTW.

GA NAAR HET BOEKINGSFORMULIER