Travel

In de maanden mei, juni, juli, augustus en september neemt CYCLOsportive je graag een aantal dagen mee op reis. In het cyclo en granfondo hoogseizoen, hebben we uitdagende reizen voor fietsers van alle niveau’s. Vier reizen naar prachtige events in Italië (GF Felice Gimondi en GF Sportful Dolomiti), Zwitserland (Alpenbrevet) en Oostenrijk (Kufsteinerland Radmarathon). Alle reizen zijn op basis van eigen vervoer en exclusief toeristenbelasting.

De reizen zijn een samenwerking tussen:

  

De reizen van CYCLOsportive en Fiets zijn inclusief: fietsshirt CYCLOsportive, technische ondersteuning, massages, startbewijs, sportvoeding, extra bevoorrading bij de cyclo of granfondo, begeleiding bij ritten, vier overnachtingen, ontbijt en diner. Prijs is exclusief lunch en drank genuttigd ter plaatse. Deelnemers hebben de mogelijkheid om zich 3 maanden d.m.v een inspanningstest en trainingsschema te laten begeleiden. De trainingsbegeleiding is optioneel. Informeer naar de mogelijkheden: gv@cyclosportive.nl.

KLIK HIER VOOR HET AANBOD

Voor wie zijn de reizen van Fiets en CYCLOsportive?
Om het je makkelijk te maken hebben we geprobeerd een aantal profielen te schetsen van de deelnemers aan de reizen.
De Beginner: Je hebt fietsvrienden horen vertellen over Cyclo’s of Granfondo’s. Je hoort de namen van mythische beklimmingen als de Galibier, Stelvio langskomen in hun verhalen. Het ene beleefde avontuur is nog mooier dan het andere. Ergens kriebelt bij jou ook het verlangen naar zo’n avontuur. Zelf zit je vooral in Nederland en soms in de Belgische Ardennen op de fiets. Lees verder

De Sportieve Genieter: Fietsen met gelijkgestemden is voor jou belangrijk. Je trekt er graag op uit. Naar de Alpen, Dolomieten, noem maar op. Maar om nu alleen op pad te gaan? Nee, dat zie je niet zitten. Naast het fietsen vind je het ook leuk om wat cultuur op te snuiven in de landen die je bezoekt. En een sportieve uitdaging ga je ook niet uit de weg. De race op zich is voor jou geen doel, genieten is veel belangrijker. Lees verder

De Ervaren Rot: De Marmotte heb je al gereden, of misschien is Velomediane Criqeuilion vaste prik in augustus. De Otztaler Radmarathon heb je ook al van je lijst afgevinkt. Kortom je bent een ervaren Cyclo- of Granfondo-renner. Je weet ook heel goed wat er komt kijken bij het succesvol rijden van zo’n evenement. Je weet ook dat de spanning altijd weer oploopt zo vlak voor de start van het evenement. Lees verder

Algemene info
Een Granfondo fiets je niet zomaar, daar moet je wel iets voor doen. CYCLOsportive en Fiets stellen de fanatieke fietser in staat om goed voorbereid aan de start te verschijnen. En niet alleen dat. Ook tijdens de vijfdaagse trip naar Italië, Oostenrijk of Zwitserland zullen wij er voor zorgen dat de deelnemers alleen maar aan fietsen hoeven te denken. Vijf dagen leven als een prof, CYCLOsportive en Fiets maken het mogelijk. Hoe?

Goede voorbereiding
Iedere deelnemer krijgt van ons de kans zich optimaal voor te bereiden. Onder begeleiding van een trainer zal er een inspanningstest worden afgenomen en krijgen de deelnemers een trainingsschema van 12 weken om zo te kunnen pieken op het juiste moment. Op het platform van CYCLOsportive kunnen deelnemers elkaar volgen en elkaar motiveren. In de twaalf weken voorbereiding zullen we 2 groepsritten organiseren om elkaar te leren kennen en om te zien of de deelnemers met schema’s ook de beoogde vooruitgang boeken.

Materiaal in topvorm
Op alle reizen van CYCLOsportive en Fiets zal er een mechanieker meegaan om er voor te zorgen dat de fietsen in topconditie verkeren als het startschot klinkt. Bandjes niet versleten, ketting in orde, op alle kransjes wordt lekker geschakeld en nergens een piep of kraak te horen. De mechanieker zorgt er voor dat je geen twijfels hoeft te hebben over het materiaal.

Begeleiding tijdens de reis
Gedurende de reis zullen we drie dagen met de deelnemers gaan fietsen. Drie dagen waarop we je de mooiste plekjes in de omgeving zullen laten zien. Dit alles onder begeleiding van een ervaren en goed getrainde begeleider. Begeleiding tijdens de reis houdt ook in dat CYCLOsportive en Fiets zorgen voor extra bevoorrading tijdens het evenement. In de rij staan bij de bevoorrading van de organisatie is hierdoor verleden tijd. We doen er alles aan om de deelnemers hun doelstellingen te laten behalen. Onze partner Duursport.nl zal zorgen voor sportvoeding voor alle deelnemers aan de reis. Daarom biedt Duursport deelnemers de mogelijkheid voorafgaand aan de reis de sportvoeding die meegaat te testen. Tegen 20% korting kan er een testpakket worden aangevraagd. Mochten er persoonlijke wensen zijn voor wat betreft de sportvoeding dan kunnen we daar ook rekening mee houden.

Massages
Na een dag in de auto gezeten te hebben, is het heerlijk om rug en benen te laten masseren door de in het hotel aanwezige masseur. En als een dag later de eerste hoogtemeters gemaakt zijn, is het hard nodig om het melkzuur uit de benen te laten kneden. De masseur van CYCLOsportive zorgt er voor dat je spieren in staat worden gesteld om drie dagen op topniveau te fietsen!

Op de reizen zijn de Algemene Voorwaarden van CYCLOsportive van toepassing

Stuur een mail naar CYCLOsportive als je meer wilt weten over de aangeboden reizen!