Travel

In de maanden mei, juni, juli, augustus en september neemt CYCLOsportive je graag een aantal dagen mee op reis. In het cyclo en granfondo hoogseizoen, hebben we uitdagende reizen voor fietsers van alle niveau’s. Vier reizen naar prachtige events in Italië (GF Felice Gimondi en GF Sportful Dolomiti), Zwitserland (Alpenbrevet) en Oostenrijk (Kufsteiner Radmarathon). Alle reizen zijn op basis van eigen vervoer en exclusief toeristenbelasting.

De reizen van CYCLOsportive zijn inclusief: fietsshirt CYCLOsportive, technische ondersteuning, massages, startbewijs, sportvoeding, extra bevoorrading bij de cyclo of granfondo, begeleiding bij ritten, vier overnachtingen, ontbijt en diner. Prijs is exclusief lunch en drank genuttigd ter plaatse. Deelnemers hebben de mogelijkheid om zich 3 maanden d.m.v een inspanningstest en trainingsschema te laten begeleiden. De trainingsbegeleiding is optioneel. Informeer naar de mogelijkheden: gv@cyclosportive.nl.

KLIK HIER VOOR HET AANBOD

Algemene info
Een Granfondo fiets je niet zomaar, daar moet je wel iets voor doen. CYCLOsportive stelt de fanatieke fietser in staat om goed voorbereid aan de start te verschijnen. En niet alleen dat. Ook tijdens de vijfdaagse trip naar Italië, Oostenrijk of Zwitserland zal CYCLOsportive er voor zorgen dat de deelnemers alleen maar aan fietsen hoeven te denken. Vijf dagen leven als een prof, CYCLOsportive maakt het mogelijk. Hoe?

Goede voorbereiding
Iedere deelnemer krijgt van CYCLOsportive de kans zich optimaal voor te bereiden. Onder begeleiding van een trainer zal er een inspanningstest worden afgenomen en krijgen de deelnemers een trainingsschema van 12 weken om zo te kunnen pieken op het juiste moment. Op het platform van CYCLOsportive kunnen deelnemers elkaar volgen en elkaar motiveren. In de twaalf weken voorbereiding zullen we 2 groepsritten organiseren om elkaar te leren kennen en om te zien of de deelnemers met schema’s ook de beoogde vooruitgang boeken.

Materiaal in topvorm
Op alle reizen van CYCLOsportive zal er een mechanieker meegaan om er voor te zorgen dat de fietsen in topconditie verkeren als het startschot klinkt. Bandjes niet versleten, ketting in orde, op alle kransjes wordt lekker geschakeld en nergens een piep of kraak te horen. De mechanieker zorgt er voor dat je geen twijfels hoeft te hebben over het materiaal.

Begeleiding tijdens de reis
Gedurende de reis zal CYCLOsportive drie dagen met de deelnemers gaan fietsen. Drie dagen waarop we je de mooiste plekjes in de omgeving zullen laten zien. Dit alles onder begeleiding van een ervaren en goed getrainde begeleider. Begeleiding tijdens de reis houdt ook in dat CYCLOsportive zorgt voor extra bevoorrading tijdens het evenement. In de rij staan bij de bevoorrading van de organisatie is hierdoor verleden tijd. We doen er alles aan om de deelnemers hun doelstellingen te laten behalen. Het is wel aan te raden om zelf je eigen voeding, die je tijdens de cyclo/granfondo wilt gebruiken, mee te nemen. Je kunt dat dan bij de begeleiding afgeven. Waarom zorgen wij niet voor voeding? Voeding tijdens de ritten is erg persoonlijk. Het is onverstandig om een paar dagen voor de rit, waar je een heel jaar voor getraind hebt, opeens andere sportdrank te gaan drinken of andere sportrepen te gaan eten. Kans op maag- en darmproblemen zijn dan groot. We willen juist dat jij in topvorm aan de start verschijnt!

Massages
Na een dag in de auto gezeten te hebben, is het heerlijk om rug en benen te laten masseren door de in het hotel aanwezige masseur. En als een dag later de eerste hoogtemeters gemaakt zijn, is het hard nodig om het melkzuur uit de benen te laten kneden. De masseur van CYCLOsportive zorgt er voor dat je spieren in staat worden gesteld om drie dagen op topniveau te fietsen!

Op de reizen zijn de Algemene Voorwaarden van CYCLOsportive van toepassing

Stuur een mail naar CYCLOsportive als je meer wilt weten over de aangeboden reizen!