GF Sportful Dolomiti

Deze Granfondo wordt vanaf 1995 georganiseerd. Eerst onder de naam Granfondo Campagnolo, maar sinds 2008 is het kledingmerk Sportful hoofdsponsor en naamgever. Start en finish zijn in Feltre, in het zuidelijke deel van de Dolomieten. De granfondo telt 204 kilometer en 4.850 hoogtemeters en is daarmee één van de zwaarste van Italië. De organisatie is uitstekend en de sfeer is typisch Italiaans, gemoedelijk, gezellig en relaxed. Iedereen is welkom op deze reis, maar de ervaren rot zal deze reis met name waarderen!

GF Sportful Dolomiti wordt in samenwerking met de volgende partners mogelijk gemaakt:
     

De reizen van CYCLOsportive en Fiets zijn inclusief: fietsshirt CYCLOsportive, technische ondersteuning, massages, startbewijs, sportvoeding, extra bevoorrading bij de cyclo of granfondo, begeleiding bij ritten, vier overnachtingen, ontbijt en diner. Prijs is exclusief lunch en drank genuttigd ter plaatse. Deelnemers hebben de mogelijkheid om zich 3 maanden d.m.v een inspanningstest en trainingsschema te laten begeleiden. De trainingsbegeleiding is optioneel. Informeer naar de mogelijkheden: gv@cyclosportive.nl.

Jaap: Voor iedereen die een Granfondo gaat rijden is CYCLOsportive een aanrader. Gerrit zorgt voor een goede, relaxte sfeer en organisatie. Een masseur en mecanicien wat wil een mens nog meer!

Met CYCLOsportive en Fiets zullen we verblijven in hotel La Casona in Feltre (inclusief ontbijt en diner) in 2 persoonskamers, in de omgeving van de start. Een eenpersoons kamer is op aanvraag mogelijk, er dient dan wel een toeslag betaald te worden. Op donderdag zullen we aankomen in Feltre en op maandag wordt er weer teruggereisd naar Nederland. Uiteraard moet er ’s avonds goed gegeten worden. De maaltijden in het sporthotel zullen toegespitst zijn op goed herstel. Daarnaast is er een ruimte waarin de mecanicien aan de fietsen kan sleutelen indien dit nodig mocht zijn.

 

Programma:
Donderdag 13 juni: aankomst
Vrijdag 14 juni: Groepsrit van 90 kilometer in de omgeving
Zaterdag 15 juni: Groepsrit van 40/60 kilometer in de omgeving plus ophalen startbewijs
Zondag 16 juni: GF Sportful Dolomiti
Maandag 17 juni: terug naar huis

Ga mee naar:
13-17 juni – GF Sportful Dolomiti (Italië) – 750,- euro*

Inschrijven voor deze reis? Klik dan op de volgende link – boekingsformulier

* Prijs is inclusief fietsshirt CYCLOsportive, technische ondersteuning, massages, startbewijs, begeleiding bij ritten, vier overnachtingen, ontbijt en diner. En elke dag een leuke gadget als cadeau! Prijs is exclusief 3 maanden trainingsbegeleiding (50,- euro). De trainingsbegeleiding is optioneel.