Met CYCLOsportive zullen we verblijven in een mooi hotel (inclusief ontbijt en diner) in 2 persoonskamers, in de nabijheid van de start. Een eenpersoons kamer is op aanvraag mogelijk, er dient dan wel een toeslag betaald te worden. Op donderdag zullen we aankomen in Kufstein en op maandag wordt er weer teruggereisd naar Nederland. CYCLOsportive en Fiets staan garant voor een zorgeloos verblijf. Twee prachtige ritten ter voorbereiding op de Radmarathon, laten je de prachtige omgeving van het Kufsteinerland zien. De mecanicien zorgt drie dagen lang voor jouw fiets. De masseur staat klaar om je na de ritten weer helemaal klaar te stomen voor de volgende dag.

Wil je voordat je boekt meer weten over deze reis? Check dan de volgende link: MEER INFORMATIE

De reis naar Kufsteinerland Radmarathon 2019 is een samenwerking tussen Fiets en CYCLOsportive:

  

De reizen van CYCLOsportive zijn inclusief: fietsshirt CYCLOsportive, technische ondersteuning, massages, startbewijs, sportvoeding, extra bevoorrading bij de cyclo of granfondo, begeleiding bij ritten, vier overnachtingen, ontbijt en diner. Prijs is exclusief lunch en drank genuttigd ter plaatse. Deelnemers hebben de mogelijkheid om zich 3 maanden d.m.v een inspanningstest en trainingsschema te laten begeleiden. De trainingsbegeleiding is optioneel. Informeer naar de mogelijkheden: gv@cyclosportive.nl.

Programma:
Donderdag 5 september: aankomst
Vrijdag 6 september: Groepsrit van 90 kilometer in de omgeving
Zaterdag 7 september: Groepsrit van 40/60 kilometer in de omgeving plus ophalen startbewijs
Zondag 8 september: Kufsteinerland Radmarathon
Maandag 9 september: terug naar huis

Ga mee naar:
5-9 september – Kufsteinerland Radmarathon (Oostenrijk) – 750,- euro*

* Prijs is inclusief fietsshirt CYCLOsportive, technische ondersteuning, massages, startbewijs, begeleiding bij ritten, vier overnachtingen, ontbijt en diner. En elke dag een leuke gadget als cadeau! Prijs is exclusief 3 maanden trainingsbegeleiding (50,- euro). De trainingsbegeleiding is optioneel.

Als je op “bevestigen” klikt, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van CYCLOsportive

Boekingsformulier Kufsteiner Radmarathon

5-9 september – Kufsteiner Radmarathon (Oostenrijk) – 750,- euro*
  • Gegevens Deelnemer

    Op aanvraag kunnen we proberen een éénpersoonskamer te boeken bij het hotel. We kunnen helaas niet de garantie geven dat dit ook lukt. Toeslag voor een éénpersoonskamer is 30% op de reissom.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.