Nieuwe kleding nu te bestellen!

CYCLOsportive heeft  in samenwerking met Justcycle een mooi tenue ontworpen. Stuur ons een mail als je dit tenue wilt bestellen. Er is een volledig zomer- en wintertenue ontworpen. Zowel in de lente, zomer, herfst en winter kun je voortaan keurig gekleed op de fiets stappen. Bi Justcycle hebben we gekozen voor de GOLD-collectie, de collectie voor competitieve fietsers en toerders die er gesoigneerd bij willen rijdern. Je hoeft natuurlijk niet de volledige set te bestellen. Alle combinaties zijn mogelijk.
He jij daar! Tijd voor een mooi setje fiets-kleding?
Zo ziet het CYCLOsportive tenue eruit. Wij weten het, daar mag je in gezien worden!

Ja maar, hoor ik je zeggen. Welke maat moet ik dan bestellen? Hieronder staat de maattabel waar helder in te zien is welke maat je het beste past. En je weet het he? Wielerkleding hoort een beetje strak te zitten. Slobberende truitjes is geen gezicht 😉

   
Schema van de lengte van het shirt hebben we gemaakt om de keuze makkelijker te maken. Meet je huidige shirt op en kijk welk shirt je dan bij ons moet bestellen. Makkelijker kunnen we het je niet maken.

De laatste vraag die we dan voor je moeten beantwoorden is natuurlijk, wat kost dat kekke setje? Dat staat dan weer netjes voor je uitgeschreven in onderstaande tabel.*

 

Je bestelling kun je doorgeven door een mail te sturen naar gv@cyclosportive.nl met daarin wat je wilt bestellen en in welke maat je je gaat wringen.

* p.s. CYCLOsportive is geen webwinkel. Check daarom goed de maat in de maattabel. Als achteraf blijkt dat de maat niet goed is, kan er niet geruild worden. De kleding kan naar je toegestuurd worden. In dat geval zullen er nog verzendkosten berekend worden.

Laat alles zien
/*