GF Felice Gimondi

De GF Felice Gimondi Bianchi is een internationale race, vernoemd naar de grote Italiaanse kampioen uit Bergamo, Felice Gimondi. Op 6 mei zal in het fraaie Bergamo, in het hart van Lombardije, het startschot klinken. De GF Felice Gimondi zal in 2018 voor de 22ste keer georganiseerd worden. Daarmee heeft het zich als Granfondo al meer dan voldoende bewezen. Deze keer staat de GF in het teken van de Vuelta. Deelnemers kunnen uit verschillende afstanden kiezen, 90, 129 en 162 kilometer. Bij de langste route van 162 kilometer worden de Colle dei Posta, Colle del Gallo, de Selvino, Costa d’Olda, de Forcella di Berbenno en de Costa vallei Magna beklommen. In totaal dienen de deelnemers 2479 hm’s te overwinnen. Kortom, een pittig koersje.

Met CYCLOsportive zullen we verblijven in Albergo Villa Priula in Sorisole (inclusief ontbijt en diner) in 2 persoonskamers, op slechts 5 km van de start. Een eenpersoons kamer is op aanvraag mogelijk, er dient dan wel een toeslag betaald te worden. Op donderdag zullen we aankomen in Sorisole en op zondag wordt er weer teruggereisd naar Nederland. Uiteraard moet er ’s avonds goed gegeten worden. Dat zullen we doen in het restaurant van Albergo Villa Priula. De reis is op basis van eigen vervoer. Afstand vanaf Utrecht bedraagt 1088 km, vliegen kan van Amsterdam op Milaan.

 

Programma:
Donderdag 2 mei: aankomst
Vrijdag 3 mei: Groepsrit van 90 kilometer in de omgeving met bezoek aan de Madonna dei Ciclisti
Zaterdag 4 mei: Groepsrit van 60 kilometer in de omgeving plus ophalen startbewijs
Zondag 5 mei: GF Felice Gimondi
Maandag 6 mei: terug naar huis

Ga mee naar:
2-6 mei – GF Felice Gimondi (Italië) – 600,- euro*

Inschrijven voor deze reis? Klik dan op de volgende link – boekingsformulier

* Prijs is inclusief fietsshirt CYCLOsportive, technische ondersteuning, massages, startbewijs, begeleiding bij ritten, vier overnachtingen, ontbijt en diner. En elke dag een leuke gadget als cadeau! Prijs is exclusief 3 maanden trainingsbegeleiding (50,- euro). De trainingsbegeleiding is optioneel.