Met CYCLOsportive zullen we verblijven in een hotel La Casona in Feltre (inclusief ontbijt en diner) in 2 persoonskamers, in de omgeving van de start. Een eenpersoons kamer is op aanvraag mogelijk, er dient dan wel een toeslag betaald te worden. Op donderdag zullen we aankomen in Feltre en op maandag wordt er weer teruggereisd naar Nederland. Uiteraard moet er ’s avonds goed gegeten worden. De maaltijden in het sporthotel zullen toegespitst zijn op goed herstel. Daarnaast is er een ruimte waarin de mecanicien aan de fietsen kan sleutelen indien dit nodig mocht zijn.

Wil je voordat je boekt meer weten over deze reis? Check dan de volgende link: MEER INFORMATIE

De reis naar GF Sportful Dolomiti 2019 is een samenwerking tussen Fiets en CYCLOsportive:

  

De reizen van CYCLOsportive en Fiets zijn inclusief: fietsshirt CYCLOsportive, technische ondersteuning, massages, startbewijs, sportvoeding, extra bevoorrading bij de cyclo of granfondo, begeleiding bij ritten, vier overnachtingen, ontbijt en diner. Prijs is exclusief lunch en drank genuttigd ter plaatse. Deelnemers hebben de mogelijkheid om zich 3 maanden d.m.v een inspanningstest en trainingsschema te laten begeleiden. De trainingsbegeleiding is optioneel. Informeer naar de mogelijkheden: gv@cyclosportive.nl.

Programma:
Donderdag 13 juni: aankomst
Vrijdag 14 juni: Groepsrit van 90 kilometer in de omgeving
Zaterdag 15 juni: Groepsrit van 40/60 kilometer in de omgeving plus ophalen startbewijs
Zondag 16 juni: GF Sportful Dolomiti
Maandag 17 juni: terug naar huis

Ga mee naar:
13-17 juni – GF Sportful Dolomiti (Italië) – 750,- euro*

* Prijs is inclusief fietsshirt CYCLOsportive, technische ondersteuning, massages, startbewijs, begeleiding bij ritten, vier overnachtingen, ontbijt en diner. En elke dag een leuke gadget als cadeau! Prijs is exclusief 3 maanden trainingsbegeleiding (50,- euro). De trainingsbegeleiding is optioneel.

Als je op “bevestigen” klikt, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van CYCLOsportive

Boekingsformulier GF Sportful Dolomiti

13-17 juni – GF Sportful Dolomiti (Italië) – 750,- euro*
  • Gegevens Deelnemer

    Op aanvraag kunnen we proberen een éénpersoonskamer te boeken bij het hotel. We kunnen helaas niet de garantie geven dat dit ook lukt. Toeslag voor een éénpersoonskamer is 30% op de reissom.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.