Alpenbrevet

Het laatste weekend van augustus is het tijd voor het Alpenbrevet. Vier geweldige ritten door de Zwitserse Alpen. Met CYCLOsportive nemen we je mee naar Andermatt voor een adembenemende tocht over de Grimselpas, Nufenenpas, Gotthardpas en de Sustenpas. Met vier passages boven de 2000 meter hoogte is de Gold Tour van het Alpenbrevet een ware beproeving voor geest en lichaam. Organisatorisch is het niet mogelijk om naast de Gold Tour, ook de Platinum, Zilver en Brons Tour te begeleiden. Uiteraard kun je je ook aanmelden voor de langere of kortere routes. Houd er dan wel rekening mee dat we je niet overal kunnen begeleiden. Om 6.45 uur worden de deelnemers in Andermatt weggeschoten voor een droomtocht door de bergen. Met de kasseien op de Tremola weg op de Gotthardpas als hoogtepunt. Na 172 kilometer en maar liefst 5294 hoogtemeters zullen de kleppers de finish in Andermatt weer passeren.

Vanaf woensdag 22 augustus kunnen de deelnemers inchecken in Hotel Pension Egg in Hospental, op 3 kilometer van de start in Andermatt en gelegen in het Urserental, aan de voet van het Gotthardmassief. De accomodatie in Hospental ligt ideaal gelegen. Vanuit het dorp kunnen direct de Furkapas, Gotthardpas en Nufenenpas verkend worden. Hotel Pension Egg biedt gratis WiFi en gratis privéparkeergelegenheid en biedt kamers met vloerbedekking, een kabel-tv en een eigen badkamer. Het verblijf in de Hotel Pension Egg is op basis van halfpension, ontbijtbuffet en diner. CYCLOsportive heeft in Pension Egg voor maximaal 10 deelnemers kamers gereserveerd. Een eenpersoons kamer is op aanvraag mogelijk, er dient dan wel een toeslag betaald te worden. Afstand vanaf Utrecht bedraagt 873 km, vliegen kan van Amsterdam op Bern.

 

Programma:
Woensdag 22 augustus: aankomst
Donderdag 23 augustus: Groepsrit van 80 kilometer in de omgeving
Vrijdag 24 augustus: Groepsrit van 40 kilometer in de omgeving plus ophalen startbewijs
Zaterdag 25 augustus: Alpenbrevet Gold Tour
Zondag 26 augustus: terug naar huis

Ga mee naar:
22-26 augustus – Alpenbrevet (Zwitserland) – 550,- euro*

* Prijs is inclusief fietsshirt CYCLOsportive, technische ondersteuning, massages, startbewijs, begeleiding bij ritten, vier overnachtingen, ontbijt en diner. En elke dag een leuke gadget als cadeau! Prijs is exclusief 3 maanden trainingsbegeleiding (50,- euro). De trainingsbegeleiding is optioneel.

GA NAAR HET BOEKINGSFORMULIER